Relatii

#site de dating #dating online #sentimente.ro

STUDIU Iulie, luna perfecta pentru cei care vor sa-si gaseasca jumatatea

Vara si perioada concediilor se numara printre perioadele cele mai dificile pentru persoanele singure (25%), alaturi de Craciun (48%) si participarea la evenimente de familie, cum ar fi nunti, botezuri sau aniversari (17%).

Un studiu efectuat de Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, arata ca peste jumatate, mai exact 55%, dintre utilizatorii inregistrati in ultimele saptamani pe site spun ca sunt in cautarea unui partener cu care sa inceapa o relatie si, cu putin noroc, sa plece in vacanta.

11% sunt dispusi sa petreaca vacanta singuri, in timp ce 19% spun ca nu pleaca deloc in vacanta, lipsa unui partener numarandu-se printre motivele pentru care au luat aceasta decizie.

O majoritate covarsitoare, 80%, din cei care au participat la sondaj in luna iunie considera ca o vacanta in doi la inceput de relatie te ajuta sa cunosti mai bine partenerul si sa iti dai seama astfel daca ai un viitor cu acesta. 13% considera ca o perioada de apropiere stimuleaza romantismul, in timp ce 3,8% considera ca o vacanta la inceputul relatiei te ajuta sa vezi mai usor defectele si calitatile potentialului partener de cursa lunga.

Majoritatea (peste 60%) sustine ca nu conteaza cat timp petreci impreuna cu o persoana inainte de a te gandi sa-ti petreci vacanta cu aceasta si ca ceea ce primeaza este chimia. Altii (13%) sunt mai rezervati si considera ca trebuie sa cunoasca pe cineva de cel putin o luna inainte de a accepta sa plece in concediu cu persoana respectiva, arata un alt sondaj efectuat de Sentimente.ro.

Cele mai singuratice profesii sunt, in cazul barbatilor, cele din domeniul administrativ si in vanzari, in timp ce in cazul femeilor, mai singure sunt cele care lucreaza in vanzari, marketing si in domeniul educational.

De la an la an, numarul utilizatorilor Sentimente.ro care se inregistreaza pe perioada verii (lunile iunie-august) creste cu aproximativ 10-15%, luna iulie fiind cea mai solicitata luna in acest sens, cu o medie de 14.000 de utilizatori noi.

Varsta utilizatorilor care se inregistreaza in aceasta perioada este de 30-45 de ani, usor mai scazuta in cazul femeilor. 35% din femei si 25% din barbati sunt interesati de casatorie, iar restul sunt interesati de flirt, prietenie si relatii serioase.

„Ne dorim sa venim mereu in intampinarea utilizatorilor nostri cu servicii cat mai performante, de aceea in foarte scurt timp, Sentimente.ro va avea o interfata noua, cu un design mai prietenos, intuitiv, adaptat nevoilor din sfera digitala si cu facilitati sporite pe segmentul de matching intre utilizatori. Astfel, celor care au cont pe Sentimente.ro le va fi si mai usor sa gaseasca persoanele compatibile”, a explicat Flori Dragomir, cofondator Sentimente.ro.

Sondajul Sentimente.ro a fost realizat in luna iunie 2017, avand 2416 respondenti.

Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro este lider pe piata de dating online avand cea mai mare baza de date de utilizatori care au declarat ca sunt interesati de dating, relatii serioase si casatorii din Romania. Sentimente.ro se bucura de un grad mare de loialitate al clientilor: trecerea la modelul premium a crescut seriozitatea utilizatorilor Sentimente.ro si a intarit statutul de cel mai serios serviciu de matrimoniale online din Romania, numarul utilizatorilor serviciului premium crescand de la an la an in procent de peste 20%.

Sursa foto: spania24.no

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare