Relatii

#dating #relatii #matrimoniale #intalniri online #intalniri #dating online

Regulile nescrise ale datingului online

Cu totii stim o gramada de cupluri in jurul nostru care s-au cunoscute pe internet, prin intermediul site-urilor de socializare sau a site-urile de dating. Daca vrei sa le ingrosi randurile trebuie sa stii ca exista cateva reguli nescrise in ceea ce priveste dating-ul online.

Noi iti aratam ce ar trebui sa stii despre intalnirile online.

1. Fii sincer

E firesc ca atunci cand iti pui o poza pe un site matrimonial sa alegi o fotografie in care arati cat mai bine, insa nu trebuie sa exagerezi punand o poza modificata cu ajutorul programelor de editare sau o poza foarte veche, care nu mai este de actualitate.

In acelasi timp, nu scrie pe profil informatii ireale, vrand sa te “cosmetizezi” putin si sa pari mai interesant. Odata ce interlocuitorii tai vor descoperi ca aceste informatii nu sunt adevarate, cu siguranta vor ramane dezamagiti si nu vor mai vrea sa mai discute cu tine. Gandeste-te ca nici tie nu ti-ar placea sa fii mintit.

2. Intentiile la vedere

Pe un site matrimonial au in general profil oamenii care sunt in cautarea unui partener. Daca tu nu vrei decat o aventura de o noapte sau pur si simplu vrei sa-ti imbogatesti cercul de amici, spune de la bun inceput acest lucru. Fa-ti intentiile cunoscute si nu induce in eroare ceilalti utilizatori.

3. Insistenta nu va avea efectul scontat

Daca nu ti se raspunde la mesaj nu insista prea mult. Poti trimite doua mesaje, insa de aici incolo mingea nu mai este in terenul tau. Insistenta nu te va ajuta cu nimic, iar daca lasi 20 de mesaje fara sa primesti raspuns la niciunul, s-ar putea sa creezi o impresie gresita.

4. Trateaza conversatiile online ca pe cele de la o intalnire fata in fata

Aceasta este o regula foarte importanta. Nu te lasa ingradit de faptul ca discutati prin intermediul internetului si nu face-to-face. Pune aceleasi intrebari pe care le-ai pune la orice intalnire romantica si abordeaza aceleasi subiecte fara sa-ti fie teama ca daca spui prea multe s-ar putea sa nu mai aveti ce vorbi atunci cand o sa va intalniti.

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare