Relatii

#cadouri ziua indragostitilor #ziua indragostitilor #cadouri #cadou valentine's day

Nu stii ce cadou sa-i faci de Ziua Indragostitilor? 3 idei din care sa te inspiri

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Daca nu te-ai gandit inca ce cadou sa-i cumperi sau nu ai nicio idee, ti-am pregatit cateva sugestii ce vor reusi sa-ti impresioneze iubitul/iubita, pana la lacrimi.

O surpriza placuta, la care nu se asteapta

Indiferent ca este vorba despre iubit sau iubita, ii poti face cu usurinta un cadou memorabil cu ajutorul echipei Complice. De aici poti alege cadouri personalizate sau experiente de neuitat pentru partener, precum: saltul cu parasuta, zborul cu balonul cu aer cald, partida de tenis in compania lui Victor Hanescu, dar si un antrenament inspirational cu Andrei Rosu. Aceste cadouri se bazeaza pe experienta pozitiva si memorabila a celor care le primesc.

Complice ofera de la cadouri de rasfat (masaje, SPA), actiune (survol cu elicopterul), sport (squash, badminton, ciclism), la cursuri si ateliere private (cooking, praline, degustare cafea, make-up), pana la cadouri 100% personalizate (rochie unicat pentru EA creata de un designer de moda, butoni unici pentru EL creati de un designer de bijuterii) sau experiente cu celebritati (o zi de jurnalism cu Cosmin Stan).

Mai mult, complice.ro iti pune la dispozitie serviciul Plan2Surprise, ce iti reaminteste cu doua saptamani inainte de momentele importante din viata persoanelor apropiate tie si iti face propuneri de cadou personalizate, in functie de bugetul ales de tine.

Pentru ca acest lucru sa se intample, cei interesati ofera detalii, cum ar fi tipul de eveniment (de ex: zi de nastere, Craciun, ziua femeii, Valentine's Day, aniversarea relatiei etc), momentul (data oferirii cadoului), dar si bugetul pe care cred ca il vor aloca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare