Relatii

#motive infidelitate #infidelitate barbati #infidelitate femei #infidelitate

Motivele moderne care duc la infidelitate

Mai mult ca oricand, lumea in care traim este plina de tentatii, iar infidelitatea a devenit motivul principal de divort/despartire.  Expertul in relatii Sam Owen a realizat, pentru „The Independent”, o lista cu motivele pentru care oamenii simt uneori nevoia sa „calce stramb”.

1. Partenerii nu se mai apreciaza reciproc.

2. Cei care insala uita ce rol joaca intr-o relatie si ajung sa isi invinuiasca partenerul pentru orice, in loc sa se intrebe ce ar trebui sa faca si cu ce contribuie ei.

3. Infidelii se indeparteaza de parteneri, de ceea ce este normal si important intr-o lume plina de tentatii, informatii si distrageri.

4. Lipsa comunicarii eficiente in cadrul relatiei poate crea o prapastie intre parteneri, facandu-i sa se indeparteze unul de celalalt, lucru care ar putea conduce la infidelitate.

5. Daca unul din parteneri se concentreaza mai mult pe probleme decat pe descoperirea solutiilor, acest lucru poate starni furia celuilalt, care va cauta intelegere in alta parte.

6. In urma lipsei de intimitate fizica si emotionala, partenerul s-ar putea simti neglijat.

7. Daca o persoana ignora cu desavarsire importanta lucrurilor mici, dar conteaza foarte mult intr-o relatie, precum gesturile de iubire, partenerul se va simti neapreciat si tentat sa calce stramb.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului