Relatii

# masaj in cuplu #relatii #intimitate #masaj

Masajul in cuplu si beneficiile pe care le poate avea pentru o relatie

 

O relatie stabila vine la pachet cu cateva clisee: bomboane de Sfantul Valentin, flori de Ziua Femeii, cadouri cu ocazia aniversarilor, imbratisari nesfarsite si multe altele. Chiar si momentele frumoase devin o rutina care din cand in cand se cere „rupta”; si ce idee mai buna pentru un moment special impreuna, decat o sedinta de masaj in cuplu, care nu doar ca va alunga stresul si anxietatea, dar se poate transforma intr-un moment foarte romantic.

Stiti acele momente in care unul dintre voi are nevoie de un masaj, iar celalalt este bucuros sa i-l ofere? Ei bine, de ce nu v-ati putea bucura amandoi odata de un masaj relaxant si revigorant, in acelasi timp?

O sedinta de masaj in cuplu poate fi cadoul perfect la orice ocazie pe care o sarbatoriti impreuna, dar mai ales fara vreun motiv special. Ai putea crede ca aceasta activitate este rezervata doar pentru vacantele exotice sau ceva de care sa ne bucuram o data pe an, dar sunt nenumarate beneficii din trasformarea masajului in cuplu intr-o obisnuinta.

Este foarte usor sa ne lasam condusi de agitatia si responsabilitatile vietii de zi cu zi si sa lasam stresul sa ne controleze relatia. Tocmai de aceea avem nevoie de acel „ceva” special care sa ne permita sa ne reconectam cu partenerul si sa facem iar loc intimitatii in relatie. Iata cateva beneficii pe care practicarea masajului in cuplu le va aduce relatiei.

O deschidere mai mare

Masajul inseamna o deschidere a corpului pentru eliminarea stresului acumulat la nivel muscular. Dupa un masaj ne simtim intineriti si proaspeti, cu un corp si o minte mai deschise. Acesta poate fi imboldul necesar pentru a ne deschide mai mult si fata de partener. Toti avem mici secrete pe care le pastram bine ascunse de partener si care ne ingreuneaza spiritul; totusi, dupa un masaj relaxant poate fi momentul perfect de a ne deschide inima fata de partener si de a scapa de acest stres.

A fi deschis cu partenerul este un lucru esential intr-o relatie sanatoasa, dar cand comunicarea nu este chiar asa cum ti-ai dori o sedinta de masaj in cuplu poate fi la fel de utila ca o sedinta de terapie, care nu ar trebui totusi exclusa atunci cand apar probleme in cuplu.

Scade nivelul de stres

Desi teoria spune ca nu e sanatos, toti aducem acasa problemele de la birou; desi stim ca stresul provocat de problemele financiare nu inseamna neaparat ca vom gasi mai repede o solutie, continuam sa ii dam voie sa ne macine. Si, cel mai grav, lasam toate aceste probleme sa devina obstacole in calea relatiei. Purtam stresul in corp si in muschi, iar masajul ne ajut sa eliminam exact acea tensiune toxica, din cauza careia poate ca uneori ajungem sa nu mai gandim limpede. O sedinta de masaj in cuplu ii va ajuta pe ambii parteneri sa se relaxeze impreuna, sa atinga impreuna acea stare de revigorare si sa isi zambeasca fara pic de incrancenare.

Reaprinde flacara romantismului

Fara a avea nimic erotic in el, masajul in cuplu poate fi un bun preludiu pentru momentele in care veti ramane singuri. Odata cu eliberarea de stres si de tensiunea acumulata, amandoi va veti simti mai deschisi unul fata de celalalt si poate ca veti simti din nou fluturii in stomac si scanteile pasiunii de la inceputul relatiei.

Nu ai nevoie de nicio scuza pentru a readuce romantismul in cuplu, asa ca nu ezita sa lasi un masaj terapeutic sa fie usa pe care il lasi sa intre in casa voastra. Lumina difuza, mirosurile placute, muzica relaxanta din fundal in care se topesc toate nodurile de tensiune din corp sub degetele dibace ale terapeutilor vor crea o atmosfera pe care cu siguranta veti dori sa o prelungiti si dupa incheierea sedintei.

Incurajeaza o legatura stransa intre parteneri

Poate cel mai mare beneficiu pe care masajul in cuplu il aduce este apropierea pe care o creaza intre parteneri. O sesiune de masaj este intima si furnizeaza oportunitatea de a ne simti mai apropiati de partener, fara presiunea si stresul lumii de afara.

Facand ceva care este benefic pentru amandoi partenerii au ocazia sa isi reaminteasca de conexiunea speciala pe care o au si de dragostea care ii leaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii