Relatii

#magazinul de despartiri #cuplu despartire #despartire

Magazinul de despartiri. Cat te costa sa-i spui adio!

Doi frati canadieni, MacKenzie si Evan, si-au dat seama ca despartirile ar putea reprezenta o nisa de business profitabila si au pus pe picioare un serviciu de despartiri contra cost.

„Magazinul de despartiri“ ofera clientului posibilitatea de a alege varianta potrivita de a fi „despartit“ de partener, in functie de cat considera acesta ca merita sa investeasca intr-un astfel de demers.

Un email sau un simplu sms trimis din partea companiei costa 10 dolari, o scrisoare este cotata la 20 de dolari, iar un telefon dat de un angajat al magazinului costa cam 30 de dolari.

Exista si un pachet special pentru despartire, care are un pret de pornire de 80 de dolari, si contine prajiturele, o colectie de filme siropoase sau un joc video, dar si o scrisoare de consolare, pentru ca fostul sau fosta sa treaca mai usor peste socul despartirii. De asemenea, cutia in care sunt trimise cadourile de despartire poate fi utilizata de cel parasit ca un fel de cuptor in care poate arde fotografiile, piese de lenjerie intima sau bijuteriile fostei sau fostului partener, se precizeaza pe site-ul companiei breakupshop.com.

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.