Relatii

#barbat #timp #sinceritate #femei independente

Lucrurile pe care femeile independente le doresc de la un barbat

Femeile inteligente si independente isi aleg partenerul in functie de personalitatea sa, de asteptarile sale de la viata, de visele sale, de energia sa, in general.

O relatie de dragoste merge dincolo de a fi peste tot impreuna sau de a petrece o dupa-amiaza de filme in fiecare weekend. Este vorba despre complicitate, intelegere si stabilitate emotionala, pe care ambele parti trebuie sa le creeze prin convietuirea lor.

Lucrurile pe care femeile independente le doresc de la un barbat

Un barbat independent


O femeie independenta doreste ca partenerul ei sa o inteleaga. De aceea, asteapta de la barbatul care ii este alaturi sa stie sa aiba grija de ea si sa nu se asteapta ca ea sa umple golurile lasate de mama lui.

Are nevoie de un partener, unul care sa fie pe picior de egalitate cu ea si sa faca parte din acelasi mediu. Un barbat care sa fie constient de faptul ca sunt un cuplu, ceea ce nu este sinonim cu umbra ei. Adica, nu este necesar ca fie impreuna peste tot. Fiecare sa continue sa isi pastreze viata sociala pe care o avea inainte.

Un barbat care sa stie sa iubeasca

Oricat de puternica si independenta ar fi o femeie, tradarile si lipsa atentiei o ranesc foarte mult. O femeie independenta nu ofera dragoste pe jumatate si asteapta acelasi lucru si de la partenerul ei. Un om care stie sa aiba grija de inima ei, dar cu precautie.

Sinceritate si onestitate


Cand o femeie este cu un barbat insemana ca este cu adevarat interesata de viata lui si de compania sa, fara jocuri si fara manipulari mentale. Sinceritatea este un punct foarte important pentru o femeie, deoarece aceasta este una dintre principalele baze pentru ca o relatie de dragoste sa functioneze. De aceea, isi doreste un barbat cinstit, sincer si deschis.

Un barbat care sa nu ii ia libertatea

A-i lua libertatea unei femei independente este sinonim cu sfarsitul. Nu va permite nimanui, nici macar partenerului ei sa-i intrerupa ritmul de viata. Sunt femei hotarate care stiu exact ce vor si cum sa  obtina lucrurile pe care si le doresc.

O femeie independenta are nevoie de timpul si spatiul ei. Si asta nu inseamna ca nu isi iubeste partenerul. Dimpotriva, așa cum ea vrea sa i se acorde spatiu, la fel ii ofera si lui. Aceasta este una dintre cele mai bune metode pentru ca o relatie sa ramana sanatoasa si stabila.

Atentie


Cuvintele nu inseamna nimic daca nu sunt sustinute de actiuni. Iar o femeie independenta se limiteaza mai mult la fapte decat la vorbe. Poti sa-i spui ca o iubesti, dar daca nu ii arati, este ca si cum nu ar fi adevarat.

Timp

O femeie independenta are mereu nevoie de timp si spatiu. Indiferent de chimie, conexiune sau sentimente puternice de atractie, nu exista nicio modalitate prin care sa poata lasa un om sa intre rapid in viata ei. Trebuie sa fie sigura ca barbatul respectiv este demnn de timpul si de iubirea ei.

Respect

Pentru o femeie independenta este nevoie ca un barbat sa-i respecte timpul, opiniile si emotiile. Daca nu exista respect intr-o relație, sigur nu va dura. Atat de simplu.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului