Relatii

#prima intalnire #dating online #dating #limbaj nonverbal #site matrimoniale #matrimoniale Romania

Limbajul trupului la prima intalnire: 3 semne ca te place cu adevarat

Stiai ca limbajul nonverbal transmite interlocutorului tau mai mult decat o face comunicarea verbala? Afla ca, odata ce ii decodifici semnificatiile, limbajul nonverbal te poate ajuta atat sa iti ajustezi propria mimica, gestica si tonalitate a vocii, cat si sa le studiezi pe ale altora pentru a-ti da seama ce iti transmit. Vrei sa descoperi daca el te place cu adevarat? Iata trei semne bune la prima intalnire!

 

Ati discutat vrute si nevrute ore, zile, saptamani intregi, iar acum, in sfarsit, te pregatesti de clipa cea mare in care il vei vedea in carne si oase. Este firesc sa fii emotionata, cum la fel de firesc este sa iti doresti ca totul sa mearga bine, iar el sa te placa si “in realitate”, mai ales daca l-ai intalnit doar in mediul virtual. Limbajul nonverbal iti este foarte util, in acest caz. Iata semnele care iti ofera raspunsul pe care ti-l doresti:

1. Are trupul usor inclinat inspre tine

V-ati asezat la o masa si povestiti, incercand amandoi sa scapati de emotiile primului rendez-vous adevarat. Remarci ca el isi tine trunchiul usor aplecat inspre tine? Ei bine, este un semn excelent: in mod inconstient, iti transmite ca este interesat de ceea ce ai de spus si i-ai captat intreaga atentie!

2. Isi tine degetul mare la curea sau in buzunarul pantalonilor

Daca se intampla sa stati in picioare, observa daca nu cumva el isi tine degetul mare la curea sau in buzunarul pantalonilor. Ai putea crede ca este un semn de nesiguranta. De fapt, lucrurile stau altfel: el incearca, inconstient, sa iti mute privirea in zona organelor sale sexuale. Si nu, nu fiindca si-ar dori ca prima voastra intalnire sa se termine in pat, ci deoarece este in mod clar atras de tine (si spera ca ii impartasesti si tu atractia!).

3. Zambeste subtil

Cei mai multi dintre noi pof face diferenta dintre un zambet sincer si unul prefacut. Daca descoperi ca fata lui este luminata de un zambet subtil, ai de-a face, cel mai probabil, cu un gest onest, inconstient, aparut ca urmare a faptului ca ii place sa te asculte si este cu adevarat interesat sa te cunoasca mai bine.

Tu stii sa interpretezi mesajele transmise de limbajul non-verbal al celor din jur? Care sunt gesturile pe care le asociezi cu sentimentele de atractie si atasament?

Sursa foto: refinedguy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului