Relatii

#dating online #dating #site de dating #cautare iubire #iubire online

Iti cauti jumatatea pe internet? Cum sa iti gasesti sufletul pereche rapid!

Intr-o era in care totul a devenit digital, iubirea nu poate face exceptie. Oamenii fac aproape totul online in zilele noastre, de la cumparaturi, pana la socializare si flirt. Asa ca de ce nu ti-ai cauta si jumatatea pe internet?

Daca te-ai hotarat sa-ti cauti sufletul pereche in lumea virtuala, ar trebui sa tii cont de cateva aspecte importante inainte de a alege platformele pentru flirt potrivite.

Ce cauti: dragoste sau prietenie?

Inainte de a alege site-urile potrivite pentru relatii, trebuie sa definesti ce vrei sa obtii din inscrierea pe respectivele platforme de socializare. Exista site-uri destinate doar celor care isi doresc relatii serioase si pe care nu vei gasi ceea ce cauti, daca vrei doar sa flirtezi sau sa iti faci prieteni noi.

Opteaza pentru site-uri de matrimoniale cu o buna reputatie, unde vei gasi mai usor utilizatori cu acelasi scop ca tine: sa isi gaseasca marea dragoste.

Pe cine vrei sa cunosti?

Ti-ai construit o imagine a celui pe care ti-l doresti alaturi? Afla ca exista site-uri de nisa care iti cauta parteneri in functie de criteriile pe care iti doresti sa le indeplineasca.

Gandeste-te la categoria de varsta in care ar trebui sa se incadreze, la domeniul in care ti-ar placea sa lucreze sau la nationalitatea celui pe care vrei sa-l intalnesti inainte de a te inscrie pe un astfel de site. Cu cat te vei adresa unui grup de utilizatori potrivit asteptarilor tale, cu atat mai repede iti vei cunoaste jumatatea.

Esti dispus/a sa platesti pentru acest serviciu?

Site-urile pentru flirt pot oferi servicii personalizate, contra unor sume de bani. Daca ai timp sa "rasfoiesti" singur/a bazele de date cu persoane de sex opus, poti opta pentru varianta gratuita a acestor site-uri.

Daca insa iti doresti ca dezvoltatorii site-ului sa iti sugereze potentialii parteneri cu care te-ai potrivi, va trebui sa te abonezi la aceste servicii in functie de filtrele pe care le aplici in cautarea jumatatii.

Asigura-te ca datele tale personale sunt in siguranta

La inscrierea pe un astfel de site destinat flirtului, trebuie sa completezi cateva campuri predefinite cu datele tale personale. Esti pregatit/a sa iti dai numele adevarat sau preferi sa folosesti un pseudonim?

Iti vei spune varsta reala sau intentionezi sa o ascunzi? Gandeste-te la aceste lucruri inainte sa iti completezi profilul pe respectivul site si nu uita sa citesti sectiunea "Termeni si conditii", pentru a te asigura ca datele tale personale vor ramane in siguranta.

Sursa foto: businessinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare