Relatii

#chimie sexuala #dating #relatie #prima intalnire #partener #amintiri

4 lucruri pe care trebuie sa le simti dupa o intalnire reusita

Prima intalnire nu e intotdeauna asa cum te-ai fi asteptat, ba chiar uneori se intampla sa fie un dezastru. Putine vor fi cu adevarat reusite. Iata X lucruri pe care le vei simti dupa o prima intalnire perfecta si care va cere si o a doua:

 

1. Admiratie reciproca

Acesta este Sfantul Graal al primelor intalniri: cat de des vei gasi pe cineva care sa creada ca esti minunat si tu la randul tau sa il privesti la fel? De aceea si este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti simti dupa o prima intalnire.

2. Chimie sexuala

Nu spunem ca o prima intalnire trebuie sa se termine in dormitor, desi nu e neaparat rau daca se intampla, insa chiar daca nu ajungi pana la acel punct tot vei simti daca exista atractie fizica inca de la primele cuvinte pe care le rosteste. Daca nici macar in imaginatie nu ti se starneste dorinta unui contact fizic atunci e un lucru grav.

Iata cum esti sigur/a ca ai avut o intalnie reusita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii