Relatii

# cadouri sfantul andrei #sfantul andrei #cadouri

Esti in pana de idei si nu stii ce cadou sa-i faci de Sfantul Andrei? Idei din care sa te inspiri

A mai ramas putin pana la Sfantul Andrei, iar goana dupa cadouri este in toi. Daca partenerul tau poarta numele acestui Sfant si nu stii ce cadou sa-i cumperi pentru a-l surprinde placut, nu trebuie sa disperi. Poti oricand sa apelezi la cateva trucuri cu ajutorul carora nu poti da gres.

 

Pentru iubitorii de aventura

Barbatii sunt in general pasionati de sporturi si de adrenalina, insa e posibil ca nu toata lumea sa aiba timpul necesar pentru a investi intr-un hobby ce le combina pe acestea. Barbatilor le plac masinile, motocicletele si senzatiile tari si, la fel ca noi toti, apreciaza experientele interesante care iti raman vii printre amintiri. Complice.ro fix cu acest lucru se ocupa, cu daruirea de experiente memorabile, la baza carora sta cuvantul inedit. O lectie privata de condus motocicleta, sesiuni de escalada, zbor cu parapanta, o cursa de raliu sau un survol cu elicopterul – toate aceste experiente ii vor incanta cu siguranta.

O cina speciala

O ocazie speciala merita si o cina pe masura, asa ca invitati-l pe Andrei in oras. Puteti alege un restaurant cu renume, cum ar fi Caru’ cu Bere. Datorita amplasamentului in zona istorica a Bucurestiului, dar si amenajarii interioare, atmosfera este rustica, perfecta pentru savurarea unei cani de vin fiert cu mirodenii. Si cum o aniversare nu e aniversare cu adevarat fara ceva dulce, restaurantul cel mai apreciat de turisti este faimos pentru deserturile din meniu.
 

Pentru cei practici

Daca sunteti totusi adeptii cadourilor mai practice, un set elegant de instrumente de scris se numara printre cele mai utile obiecte pe care le puteti darui unui barbat. Pot fi folosite atat la birou, cat si acasa sau la o intalnire de afaceri si sunt foarte usor de transportat zi de zi. Accesorii de birou gasiti la libraria Libris, unde puteti arunca un ochi si pe titluri din domenii precum filozofie, astronomie, mecanice sau IT.

Produsele pentru ingrijirea pielii sunt o necesitate in rutina tuturor, iar calitatea ingredientelor acestora conteaza foarte mult, indiferent de genul utilizatorului. Desi barbatii nu acorda la fel de multa atentie precum femeile tratamentelor din zona cosmetica, sezonul rece schimba putin perspectivele. Cele mai indicate sunt cosmeticele cu extracte naturale, care asigura pielii hidratarea de care are nevoie pe parcursul intregii zile. Le gasiti la branduri precum Trio Verde, un producator autohton de produse naturiste, care are inclusiv o linie dedicata barbatilor. Seturile-cadou si alte articole de la Trio Verde sunt disponibile pe Vegis.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii