Relatii

#dating #relatie #intalniri #prima intalnire #matrimoniale

Detalii personale la prima intalnire. Cat sa dezvalui si ce sa lasi pentru mai tarziu

O prima intalnire este de regula rezervata discutiilor casual, fara a se intra prea mult in detalii. Chiar daca stim cu totii acest lucru, unii dintre noi suntem mai vorbareti din fire si, ajutati de un pahar de vin, dam mai multe informatii decat ar fi cazul la un prim rendez-vous.

Informatiile prea multe si prea detaliate i-ar putea pune pe fuga pe partenerii nostri, asa ca trebuie sa fim atenti ce dezvaluim la prima intalnire si ce lasam pentru mai tarziu. Iata cateva subiecte pe care mai bine nu le abordezi acum.

1. Detalii despre fostul / fosta

Tine pentru tine detaliile despre toate lucrurile care au mers gresit in relatia ta precedenta. Nu e de bun gust sa-ti vorbesti de rau fostii parteneri si nici nu e un subiect potrivit pentru prima intalnire. La fel de nociv este si sa-i lauzi prea mult pe partenerii anteriori. Discutati despre fostii iubiti, insa poate la o a doua sau a treia intalnire.

2. Finantele

Rezuma-te la a-i spune care este jobul tau, fara sa-i dezvalui exact care e suma de pe statul de plata. Chiar daca ai un salariu fabulos sau te confrunti cu probleme financiare, mai bine nu discutati despre asta chiar la prima intalnire.

3. Afectiuni

Nu v-ati intalnit ca sa va insiruiti bolile ca niste colegi de salon la spital. Evita subiectele legate de sanatate si mai ales informatii legate de iritatii, boli de piele sau alte asemenea afectiuni care l-ar putea face sa stea departe de tine.

4. Nu te plange de singuratate

Esti in cautarea unui partener de ceva vreme si iti doresti mult sa mearga de data asta? E cazul multora dintre noi, insa nu trebuie sa vocalizezi asta. Nu te plange de cat de greu e sa gasesti pe cineva sau de cat de singur esti, astfel de discutii pun pe fuga pe oricine.

5. Ce iti place in dormitor

Chiar daca intrevezi sanse ca aceasta prima intalnire sa se sfarseasca in dormitor, nu intra in detalii despre preferintele tale sexuale, despre performantele tale in materie de sex sau despre cat de bine sau rau se descurcau fostii tai parteneri la acest capitol.

Tu ce nu ai dezvalui la prima intalnire?

 

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

 

Sursa foto: ayi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii