Relatii

#lenjerie sexy #femei

De ce majoritatea femeilor adora sa poarte lenjeria sexy?

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca femeile adora sa poarte lenjeria sexy. Bineinteles ca majoritatea barbatilor adora sa vada femeile cand poarta lenjerie sexy, dar femeile apreciaza foarte mult faptul ca isi pot arata feminitatea si se pot simti cele mai increzatoare in cele mai seducatoare si mai sexy tinute.

In plus, daca o femeie alege o lenjerie sexy care ii vine ca o manusa, aceasta o poate ajuta sa fie cea mai senzuala. Stie ca sub hainele sale obisnuite poarta o lenjerie fina extrem de sexy si acest lucru o face sa fie extrem de increzatoare. Si sa se simta foarte bine in pielea sa. De altfel, acest sentiment de incredere este cel care face o femei sa adore sa poarte mereu o lenjerie sexy.

Pe pielea goala, satinul si matasea au cea mai placuta senzatie si este un alt motiv pentru care femeile adora sa poarte lenjeria sexy. Si daca ai impresia ca o lenjerie sexy se poarta doar la ocazii speciale, doar la o aniversare, de Ziua Indragostitilor sau doar in luna de miere, ei bine nu e chiar asa. Iata alte motive care ar trebui sa te convinga sa porti lenjeria sexy.

Iti pune cel mai bine in valoare silueta. Daca iti place foarte mult sa porti rochii sau tinute mai sexy si sa mergi la sex shop pentru a fi si mai sexy, este evident ca ai nevoie de haine si de o lenjerie sexy sau extraordinara la fel ca si tine. Lenjeria sexy este cea care te va pune cel mai bine in valoare si te va ajuta sa fii cea mai atragatoare. Si te va pune cel mai bine in valoare si iti va permite sa porti hainele mulate si sexy pe care le doresti. Dar, te va ajuta si sa reaprinzi flacara iubirii atunci cand esti in cuplu de mai mult timp.

Exista o mie de feluri in care poti face asta, poti apela si la jucariile sexuale precum dildouri, dar o lenjerie sexy este cea care te poate ajuta sa instaurezi romanta si pasiunea in cadrul cuplului. Si poate intari relatia de cuplu. Poti organiza o seara mai romantica si il poti surprinde pe partener cu cele mai sexy si indraznete piese de lenjerie pentru a-l seduce si impresiona.

Si o lenjerie sexy te va ajuta si sa iti afirmi puterea feminina. Deci o lenjerie sexy este cea care te poate ajuta sa fii cea mai femina, cea mai eleganta si cea mai sexy.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii