Relatii

#femeie batrana #barbat tanar #relatie #femeie #cuplu #dragoste

De ce iubesc barbatii femeile mai in varsta

Poate te-ai intrebat vreodata de ce barbatii le gasesc adesea sexy pe femeile trecute de prima tinerete. Ei bine, e vorba despre cateva avantaje pe care acestea le ofera intr-o relatie, iar daca stii care sunt acestea vei putea sa le folosesti si tu, chiar daca inca esti la 20-30 de ani.

Iata, asadar, care sunt secretele femeilor mai in varsta care ii cuceresc pe barbati:

Isi tin hormonii sub control

Evident, nu vorbim despre femeile care trec prin menopauza, dar femeia mai in varsta este mai putin probabil sa aiba izbucnirile irationale ale uneia mai tinere. Acest lucru inseamna mai putina presiune emotionala asupra partenerului, care se poate baza pe sentimentele unei femei mai in varsta. Barbatii sunt atrasi din acest motiv si de femei mai tinere, dar care sunt mature pentru varsta lor.

Stiu ce sa faca in pat

Experienta are avantajele ei in dormitor, iar barbatii vor femei sigure pe ele, care mai au si cate un AS in maneca. O femeie mai in varsta ofera garantia faptului ca isi stapaneste foarte bine sexualitatea, stie exact cum functioneaza trupul ei, ce poate face cu el si ce ii face placere.

Nu sunt obsedate sa aiba un trup perfect

In ciuda a ceea ce ai putea crede, barbatii nu sunt atrasi neaparat de femeile care au dimensiuni de fotomodel. Ei adora formele ceva mai pronuntate, iar femeile mai in varsta sunt mai increzatoare in propriul lor trup, astfel ca nu isi vor face atatea probleme legate de modul in care arata. Multe dintre aceste femei au deja copii, astfel ca nu mai sunt atat de obsedate de perfectiune. Sunt constiente de defectele lor, dar in acelasi timp stiu ca acest lucru nu afecteaza placerea pe care o pot oferi sau pe care o pot primi.

Sunt mai independente

Probabil ca au deja o cariera de succes, astfel ca sunt pe propriile picioare, deci nu au nevoie de un partener care sa le sustina financiar. Iar pentru barbat e incitant faptul ca o femeie nu are nevoie de el pentru ca se descurca si singura. O femeie mai in varsta nu-si va lasa viata sa se invarta in jurul unui tip mai tanar, pentru ca are prioritatile proprii.

Ii pun pe barbati pe primul loc

Un avantaj al relatiei cu o femeie mai in varsta este ca ea va pune placerea partenerului pe primul loc. In acelasi timp va beneficia si de virilitatea masculului tanar, deci nici ea nu iese in pierdere.

Au experienta

Femeile mai in varsta au experienta in dragoste, viata, relatii. Acest lucru face conversatiile cu ele extrem de interesante si stimulante. Baietii iubesc sa fie provocati intr-o dezbatere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii