Relatii

#cum sa-l cuceresti #dragoste # trucuri relatii

Cum sa il cuceresti in 10 zile

Crezi ca este imposibil sa faci un barbat sa-ti cada la picioare in doar 10 zile? Cu armele potrivite, este mai usor decat iti imaginezi. Iata ce trebuie sa faci ca sa fie al tau in nici doua saptamani: 

Spune-i ca-ti place

Primul si cel mai important pas al demersului de a cuceri un barbat este dezvaluirea intentiilor. Faptul ca esti interesata de el ar trebui sa devina cat mai evident cu putinta, pentru a nu lasa loc de interpretari. Nu ezita sa-i dai numarul tau de telefon, in acest fel, el va stii, fara doar si poate, ca ti-ar placea sa mai stati de vorba si cu alta ocazie.

Preia controlul

Inarmeaza-te cu rabdare si permite-i lui sa te caute pentru a primi confirmarea ca se simte interesat de tine. Apoi, dupa primul sau telefon/mesaj, fii tu cea care intretine conversatia si duce povestea in directia dorita. Nu ai timp de pierdut, nu-i asa?

Joaca-te!

Discutiile via chat, inclusiv pe site-urile de matrimoniale, atat de populare in ultimul timp, SMS, telefon, WhatsApp, Facebook Messenger etc. care preced prima voastra intalnire ar trebui sa fie presarate cu tachinari, mici flirturi si glumite inocente care sa ii sugereze, tot mai mult, ca esti interesata de el. Fii insa moderata, nu vrei sa-i oferi totul pe tava. 

Sexy si increzatoare la prima intalnire


Increderea in fortele proprii nu ar trebui sa te paraseasca niciodata, dar este cu atat mai necesara la prima intalnire cu tipul pe care vrei sa il cuceresti. Imbraca-te intr-o tinuta in care te simti confortabil, dar sexy si permite-ti sa stralucesti la prima voastra intalnire.

Tine-l pe jar!

Dupa primele intalniri ar trebui sa iti dai seama daca exista sau nu chimie intre voi. Daca simti ca exista atractie si compatibilitate intre voi, nu ceda totusi prea repede. Vrei sa te doreasca pentru mai mult de cateva nopti, nu? 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului