Relatii

#relatii karmice #karma

Cum recunosti o relatie karmica

Relatia karmica este o relatie complicata, o relatie de care nu poti fugi. E o regasire si o continuare a ceea ce ai lasat neterminat in trecut. E o relatie magnetica, aproape hipnotica, menita sa schimbe radical vietile celor doi.

Relatia karmica  nu este intâmplatoare si nici rationala. E karmica, e peste controlul tau. E instinct pur, e cautare si regasire, iar daca nu se va consuma, agonia si cautarea pot continua in experientele viitoare. 

E o relatie foarte intensa, cu o comunicare foarte buna la nivel intuitiv, aproape telepatica, si o excelenta compatibilitate sexuala.  Doi oameni care se vor cauta continuu si care nu isi vor putea explica nici magnetismul dintre ei, nici compatibilitatile, nici lectiile de viata pe care si le dau unul altuia. Nu vor intelege nici de ce isi idealizeaza partenerul, nici cum pentru fiecare conflict gasesc moduri fericite de rezolvare. Ei simt doar ca s-au nascut pentru fi impreuna.

Mai multe detalii despre relatiile karmice gasesti aici.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare