Relatii

#cadou craciun #cadou #craciun #surprize #cadouri

Cu ce cadouri sa iti surprinzi persoanele dragi Craciunul acesta?

Aruncand o privire in calendar, observam ca am intrat din plin in cea mai asteptata luna a anului - decembrie. Evenimentele festive si religioase specifice acestei perioade induc o atmosfera de sarbatoare si indeamna fiecare persoana sa fie mai buna si generoasa cu cei din jur. Startul este dat chiar de data de 1 Decembrie, ziua nationala a Romaniei, a carei seara surprinde aprinderea beculetelor stradale si a giganticului brad de Craciun.

 

An de an, in preajma acestei perioade, oferirea cadourilor pentru cei dragi a devenit o adevarata traditie care se pastreaza la fel de puternic ca inceputurile ei. Ea dateaza tocmai de prin secolul al XV-lea si avea ca semnificatie un gest de noblete, prin care se demonstreaza recunostinta, iubirea si nu in ultimul rand respectul fata de cei carora dorim sa le oferim cadoul.

Aparitia mult iubitului personaj Mos Craciun, difuzarea reclamelor de Craciun, dar si evolutia marketing-ului au condus la o accentuare si implicare tot mai activa in dezvoltarea acestui obicei si de a-i bucura pe cei din jurul nostru cu diverse lucruri marunte, luand nastere, astfel si celebra denumire de ”luna a cadourilor”.

Universul colorat al obiectelor cu caracter de sarbatoare, desi este unul foarte bogat, poate parea de cele mai multe ori limitat pentru cei care se afla in cautarea cadoului ideal pentru cele mai pretentioase gusturi. Faptul ca traditia cadourilor de Craciun este una foarte veche si permite o diversitate larga in ceea ce priveste alegerile cadoului nu reprezinta pentru fiecare un avantaj. Comerciantii se focuseaza destul de mult pe realizarea unor idei cat mai ingenioase pentru a-i ajuta pe cei care sunt lipsiti de inspiratie, insa nu se gaseste pentru fiecare acel obiect care sa se plieze perfect preferintelor si caracteristicilor destinatarului.

Magazinul online Ghizbi vine in intampinarea noastra cu o gama larga de cadori pentru sarbatorile de iarna, dar care depasesc sfera conventionalului. Acestea se remarca prin anumite caracteristici personalizate la dorinta cumparatorului, in asa fel incat cel sau cea care primeste darul sa aiba parte de ceva diferit.

De ce sa optezi pentru cadouri personalizate in acest an?

Cu siguranta nu este primul an in care te afli in situatia de a fi in cautarea cadourilor potrivite pentru persoanele dragi. Multe dintre ideile ce se gasesc pe piata la momentul actual au fost epuizate, aflandu-te, astfel in punctul 0. Asadar, este necesar sa gasesti un nou element cheie pe care sa mizezi, acesta putand fi personalizarea cadoului pe baza imaginatiei si creativitatii proprii. Acest concept a devenit foarte popular in randul a tot mai multor persoane care isi doresc sa se orienteze catre ceva nou si sa lase la o parte tiparele clasice, putand sa aiba un control mai puternic asupra unor aspecte si detalii ale cadoului.

Avantajele categoriei de cadouri personalizate sunt nenumarate, principalul fiind faptul ca te scapa de efortul cautarilor prin magazine, statul la cozi interminabile specifice acestei perioade si stresul de a nu gasi nimic in timp ce zilele se scurg. Acestea pot fi achizitionate online, cu cheltuieli minime si fara stres. De asemenea, ai ocazia sa te sfatuiesti si cu specialistii in scopul de a lua cea mai buna decizie. Ei vor fi dispusi sa imprime mesajul sau fotografia ta intocmai cum iti doresti si chiar iti vor oferi sugestii pentru un rezultat cat mai adecvat.

Pentru destinatar, surpriza va fi una dubla deoarece, in primul rand se va bucura de caracterul practic al obiectului in sine, iar in al doilea rand va aprecia mesajul sau declaratia pe care i-o transmiti in aceasta maniera. Acest lucru il vei observa dupa ceva vreme cand respectivul obiect va fi pastrat cu mult mai mare grija fata de altele pentru ca, in general, cadourile generice sunt date uitarii sau chiar oferite altora in dar, insa cele personalizate devin memorabile si amuzante uneori.

Pentru destinatar inseamna foarte mult deoarece dovedeste ca te-ai implicat activ in aceasta alegere si nu ai facut o achizitie la intamplare, dintr-un oarecare magazin. Cu ajutorul mesajului personalizat, ii poti declara direct anumite sentimente pe care ar dori sa le auda si cu atat mai mult sa le pastreze imprimate vesnic, sa ii poti transmite anumite citate care au rolul de a motiva sau atinge o nota umoristica prin anumite glume. Ideal este ca aceste idei sa se impleteasca discret cu sarbatoarea Craciunului si sa aduci putin din specificul ei in acele mesaje.

Daca vrei sa dovedesti ca iti pasa si apreciezi cu adevarat persoana de langa tine, iesi din zona de confort si incearca sa o surprinzi cu ceva nou sarbatorile acestea. Multumirea se va putea citi chiar din primul moment pe chipul sau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii