Relatii

#casatorii #dosare Prima Casatorie #prima casatorie

Cati romani au depus dosare pentru “Prima Casatorie”

In ultima luna, peste 649 de dosare au fost depuse de tineri care au decis sa casatoreasca pentru stimulentul ”Prima Casatorie”, in valoare de 1.500 de lei, acordat de municipalitatea Bucurestiului.

„Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, reaminteste tinerilor bucuresteni ca acorda un stimulent financiar in valoare de 1.500 lei pentru constituirea familiilor. Dosarele pentru acordarea stimulentului financiar au inceput sa se depuna din data de 12.06.2017 si pana in prezent s-au inregistrat 648 de dosare eligibile. Conform H.C.G.M.B. nr 178/18.05.2017, hotarare votata in data de 18.05.2017, pot beneficia de acest sprijin doar familiile constituite incepand cu data de 29.05.2017, data intrarii in vigoare a hotararii”, a transmis Primaria Capitalei prin intermediul unui comunicat.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare