Relatii

#a doua intalnire #site de dating #dating #relatie

Care e momentul potrivit sa ceri o a doua intalnire

De prima intalnire depinde daca vei mai avea parte sa intalnesti si a doua oara acea persoana. Iti propunem azi un scurt ghid care sa te ajute sa capeti incredere in tine si sa impresionezi inca din prima clipa, indiferent ca mergeti la bowling, la o inghetata sau pur si simplu iesiti la un pahar cu vin.

Sincronizarea este totul

Orice ai face, nu te grabi sa il/o suni in prima jumatate de ora dupa ce v-ati despartit unul de celalalt. Ca o regula de baza, ar fi bine sa luati legatura a doua zi in jur de ora 11.00. Asta nu inseamna sa ii trimiti un SMS sau sa incepi sa-i dai like-uri la pozele de pe site-urile de socializare. Cel mai bine este sa va auziti telefonic.

Atentie la ceea ce spui

Atunci cand iti compui textul de intampinare dupa prima intalnire evita atitudinea prea "cool" pentru ca nu te ajuta cu nimic. Spune: "Am petrecut foarte bine impreuna si mi-as dori sa ne revedem" si nu: "Am avut parte de o sera super ultra mega tare si mi-as dori tare mult sa te vad din nou cat mai curand, imediat ce esti liber/a". Ideea este sa te abtii sa mergi prea departe.

Citeste continuarea articolului aici!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare