Relatii

# cadou pentru el #idei de cadouri #cadou ziua indragostitilor #ziua indragostitilor

Cadoul perfect de Ziua Indragostitilor pentru El

Anul acesta de Ziua Indragostitilor alege un cadou din inima pentru partenerul tau! Indiferent daca acesta este primul vostru Valentin sau daca sarbatoriti inca un an frumos sub vraja lui Cupidon, o bijuterie personalizata ii va arata cat de mult pretuiesti ceea ce aveti impreuna.

Fa-i inima sa tresara

In data de 14 Februarie, de Valentine’s Day, sau chiar 24 Februarie cand este sarbatorit Dragobetele, rasfata-ti jumatatea cu un lant personalizat cu pasiunea lui sau un pandantiv inscriptionat cu un mesaj special.

Un citat, o gluma impartasita, un cuvant, un loc, un simbol, nume sau o amintire care sa aiba o semnificatie aparte, toate pot fi gravate pe fata sau pe spatele bijuteriei personalizate. Mesajul ales garantat il va face sa zambeasca si inima sa ii tresara!

Impartaseste un mesaj plin de iubire

Multe cadouri de Valentine’s Day pot fi adesea clisee. Un ursulet, o cutie de ciocolata sau orice altceva ce e imbracat in pre multe inimioare pot fi dragute si dulci, insa impersonale.

Alege o bratara personalizata pentru ca ori de cate ori se va uita la ea sa isi aminteasca de dragostea pe care i-o porti si de momentele vesele si frumoase pe care le impartasiti.

Fie alegi doar o bratara pentru el sau poti opta pentru un set si asa vei avea si tu propria piesa!

Un cadou din inima

Poate fi complicat sa cumperi cadouri pentru un barbat, in special in zilele destinate celebrari iubirii voastre, precum Valentine’s Day, Dragobete sau orice alta aniversare a relatiei voastre.

Exista multe moduri de a-i spune „Te iubesc”. Daca iti pierzi cuvintele o bijuterie personalizata este modalitatea perfecta de a-i transmite cat de mult il apreciezi si admiri.

Personalizeaza-ti iubirea

Fie ca sunteti la inceput de relatie sau de multi ani impreuna, ofera-i un cadou semnficativ si personal. Stii ca el este cel mai bun, deci de ce sa nu-I oferi ceva la fel de grozav?

Alege un breloc cu o placuta din Argint 925 ce poate fi personalizat cu aproape orice mesaj sau simbol.

Bijuteriile personalizate pentru El de la Chic Bijoux sunt cu siguranta o optiune prin care sa il surprinzi placut. Nu rata ocazia sa ii vezi privirea cand ii oferi cel mai personal cadou care il va face sa se simta super iubit!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului