Relatii

# barbati sani #sani femei #barbati

Barbatii care privesc sanii femeilor traiesc mai mult

Potrivit unui studiu realizat in Germania, barbatii care privesc sanii femeilor, fara a face o obsesie din asta, traiesc mai mult.

"Doar 10 minute de privit nurii unei femei bine dotate sunt echivalentul a 30 de minute de aerobic", sustine Karen Weatherby, unul dintre medicii din echipa care a efectuat studiul.Weatherby, impreuna cu un grup de medici din trei spitale din Frankfurt, a ajuns la aceasta concluzie surprinzatoare dupa ce a comparat sanatatea a 200 de pacienti internati ambulatoriu - 100 dintre ei instruiti sa priveasca sanii femeilor, iar ceilalti 100 sa se abtina de la a o face.Studiul a relevat faptul ca barbatii din grupul care privea sanii femeilor aveau tensiunea arteriara si pulsul mai lente, ca in momentele de relaxare.

"Excitatia sexuala pompeaza mai bine sangele in inima si imbunatateste circulatia sanguina, in general", precizeaza Karen Weatherby, care mai adauga:

"Nu exista niciun dubiu, privitul sanilor femeilor imbunatateste starea de sanatate a barbatilor".
"Studiul nostru a scos in evidenta faptul ca atunci cand barbatii privesc zilnic pentru cateva minute sanii femeilor se reduce la jumatate riscul ca acestia sa sufere un atac de cord sau sa faca apoplexie. Credem ca aceasta activitate ar putea prelungi viata barbatilor cu patru, cinci ani", sustine Karen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii