Relatii

#partener ideal #simtul umorului #partener cuplu #atractie #incredere

7 trasaturi de caracter care te transforma in partenerul ideal

O relatie presupune anumite abilitati. Sa fii un partener bun poate fi usor pentru unii si dificil pentru altii. Iata care sunt principalele calitati pe care le au oamenii cu care faci casa buna:

 

1. Fac oamenii sa rada

Rasul nu este doar cel mai bun medicament, este, de asemenea, un liant incredibil. Simtul umorului reprezinta cea mai rapida cale de a ajunge la inima cuiva. Persoana care rade si care reuseste sa ii faca si pe ceilalti sa rada este autentica, este simpla si spontana. Si este genul de om pe care ti-l doresti alaturi multa vreme.

2. Traiesc clipa

Sa lasi trecutul tau sau al partenerului sa iti defineasca prezentul reprezinta calea sigura spre pierzare. Persoanele care merita toata dragostea si increderea sunt aceia care lasa trecutul deoparte si traiesc in prezent. Asta nu inseamna ca nu invata din greselile lor, ci, dimpotriva este semn ca nu pastreaza in suflet resentimente.

3. Au incredere in ei

Oamenii increzatori in propriile puteri sunt atractivi si pentru altii. O persoana care paseste dreapta, semeata afiseaza in acelasi timp demnitate si siguranta. Iar aceste caracteristici sunt cautate de cei care isi doresc un partener de cursa lunga.

4. Sunt originali

Sa fii bun la capitolul „tu insuti” este fundamental pentru o relatie sanatoasa si puternica. Persoanele care isi cultiva aceste tipuri de aptitudini nu se tem si nu se jeneaza cu sine insesi. Stiu cum sa isi gestioneze si calitatile, si defectele. Acest lucru, implicit le confera incredere partenerilor lor determinandu-i sa aiba aceeasi atitudine fata de sine.

Descopera si alte calitati care te-ar putea transforma in partenerul ideal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului