Relatii

#vizita muzeu #zbor elicopter #fotografii #intalnire #picnic

7 idei trasnite pentru un rendez-vous ca la carte

Primele intalniri sunt cele mai stresante. Vrei sa faci o impresie buna, sa arati ca esti sigur/a pe tine. Doar ca imaginatia iti joaca uneori feste asa ca ti-am pregatit cateva idei utile care te vor ajuta sa ai mereu la indemana un element-surpriza.

Asadar, iata cum poti sa-ti condimentezi viata cu putin romantism, in cel mai adorabil mod:

Faceti un tur pe la muzee

Stiu, vei spune ca nu e nimic romantic in a vizita niste muzee. Ei bine, nu e chiar asa. E o lectie de istorie si de cultura care, oricat de greu pare de crezut, va va aduce mai aproape, intrucat veti descoperi daca aveti gusturi comune sau ce apreciaza celalalt mai mult si mai mult.

Urmariti un film prost

E clar ca primul lucru care iti vine in minte este sa mergi si sa vizionezi un film aflat pe lista celor premiate cu Oscar. Dar un film care a luat Zmeura de Aur e mai interesant tocmai pentru ca va va starni imaginatia si pofta de dezbatere. Va fi amuzant, garantat!

Pictati impreuna

Fie ca mergeti impreuna la un curs de arta contemporanta, fie ca va cumparati un kit de pictura si va exersati imaginatia, veti avea parte de un timp perfect petrecut unul in compania celuilalt. Pentru ca e imposibil sa nu va distrati, cu atat mai mult cu cat e foarte probabil ca niciunul sa nu aveti talent creativ.

Citeste continuarea articolului aici!

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului