Relatii

#relatie pusti #pusti #barbat matur #tanar #adolescent

6 diferente intre a iubi un baiat si a iubi un barbat

Un barbat, la fel ca si o femeie, difera la 40 de ani fata de cum era la 30 si la 30 fata de cum era la 20. Asadar, nu e totuna sa ai o relatie cu un pusti care nu si-a incheiat bine adolescenta sau cu unul care are deja o experienta de viata. Farmec au amandoi, dar diferentele sunt vizibile.

 

Care sunt acestea? Iata-le pe cele mai importante:

Increderea

Un barbat este increzator, un baiat este nesigur. Evident, exista si o multime de tinerei foarte siguri pe ei, dar este o diferenta mare de atitudine vizavi de aceasta incredere in sine pe care acestia o au comparativ cu un barbat matur. Un barbat matur nu se va juca niciodata cu sentimentele unei femei. Va stii ce trebuie sa ii spuna, cand si cum.

Comunicarea

Un barbat iti spune cum se simte, iti spune ceea ce crede si felul in care vede viitorul vostru impreuna. Un baiat te tine in sah, se joaca cu cuvintele si nu face niciodata planuri de viitor. Mai mult, ramane fara cuvinte cand vine vorba despre declaratii de dragoste. Cu un barbat, in schimb, poti avea discutii serioase pentru ca el stie cine este si ce vrea de la viata.

Scuzele

Un barbat stie cand a gresit si mai degraba isi cere scuze asumandu-si vina decat sa invinovateasca femeia de langa el. Spre deosebire de un baiat, un barbat stie ca nimeni nu este perfect, nici macar el, si mai stie ca nu isi va pierde "barbatia" doar pentru ca recunoaste ca a gresit.

Descopera aici si alte diferente intre barbatii maturi si barbatii copilarosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare