Relatii

#barbat perfect #intelegere cuplu #cuplu

5 tipuri de barbati care-ti fac rau. Cum ii depistezi inainte sa fie prea tarziu

Sa gasesti un tip perfect pare uneori ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. Adica, imposibil. Dar nu e intotdeauna asa. Caci exista si barbati buni si e o chestiune de intuitie ca sa ii depistezi. La fel cum ai nevoie de ceva exercitiu pentru a stii care sunt barbatii care iti pot face rau.

Iata, asadar, cum ii depistezi pe cei de pe urma carora ai avea de suferit:

1. Ignorantul

Atentie la obiceiurile sale de comunicare. Un barbat ar trebui sa raspunda textelor sau apelurilor tale intr-un timp rezonabil. Daca dureaza mult prea mult pana sa reactioneze, e clar ca te ignora si ca trebuie sa-ti iei adio din start. Nu trebuie sa iti pierzi timpul cu cineva care nu-si gaseste 5 minute pentru a-ti trimite un mesaj sau pentru a-ti da un telefon.

2. Trisorul

Atentie mare la valorile sale morale. Barbatii care trisaza, care insala sunt slabi si lipsiti de morala. Sunt motivati de nevoi si nu au principii solide dupa care sa isi conduca viata. Ai nevoie de un barbat disciplinat, care sa joace corect, dupa niste reguli bine stabilite. Un tip care iti da sentimentul ca face totul corect. Egoistul e lipsit de caracter si face totul numai pentru binele sau.

3. Conflictualul

Atentie la temperamentul sau. Isi pierde usor cumpatul sau are tendinta de a fi foarte defensiv atunci cand ii atragi atentia la anumite lucruri? Barbatul de care ai nevoie este cel care te asculta cand ai ceva de spus, care e deschis la problemele tale si care vrea sa comunice cu tine chiar si atunci cand nu este de acord cu ceea ce spui.

4. Cel lipsit de maniere

Fii atenta la lucrurile marunte. Gesturile mici conteaza cel mai mult si ele fac diferenta. Daca ai iesit vreodata cu un tip galant, care s-a dat repede jos din masina pentru a-ti deschide portiera, atunci stii cat de important este acest gen de cavalerism. In schimb, daca nu este in stare sa faca gesturi atat de simple, atunci fugi cat te tin picioarele.

5. Puturosul

Atentie mare la cat de usor renunta la unele lucruri. Multi abandoneaza proiectele incepute imediat ce dau putin de greu. O astfel de atitudine trebuie sa reprezinta un mare semn de exclamare pentru tine, pentru ca acelasi lucru il va face si atunci cand relatia voastra va incepe sa scartaie. E important sa aiba standarde bine stabilite si in felul acesta vei sti ca iti va fi alaturi mereu, la bine si la greu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului