Relatii

#dicutii de evitat #dating #intalniri #relatii #discutii

5 subiecte pe care sa nu le aduci in discutie la primele intalniri

Primele intalniri sunt despre cunoastere, despre aflarea gusturilor si a dorintelor celuilalt, despre timiditate si stangacie, despre teama de a nu strica totul inca dinainte sa inceapa.

Fluturii din stomac, agitatia alegerii unui loc potrivit si a unei tinute care sa impresioneze, parerile cerute prietenilor – toate aceste lucruri fac din primele intalniri cea mai frumoasa parte a unei relatii.

Asta daca nu iti dai singur foc la valiza si faci totul pe dos, desigur. Iar primele lucruri pe care le-ai putea gresi sunt conversatiile incomode. Iata cateva subiecte pe care nu ar trebui sa le aduci niciodata in discutie la primele intalniri:

1. Inclinatiile politice

Oricat ar fi de important pentru tine ca jumatatea ta sa-ti impartaseasca parerile in ceea ce priveste politica, evita sa vorbesti despre asta la primele intalniri. Altfel, vei parea un maniac obsedat de doctrine si ideologii si nu iti doresti asta.

2. Dorinta de a avea sau nu copii

Pur si simplu, acest lucru se discuta dupa ce o relatie incepe sa se sedimenteze si sa devina serioasa si de lunga durata. Informatia, indiferent care ar fi ea – afirmativa sau negativa – nu este de interes pentru cineva care vrea sa stie cine esti, nu cine ti-ai propus sa devii.

3. Detalii intime despre familia ta

Cu totii avem rude mai mult sau mai putin ciudate, dar persoanele alaturi de care iesim pentru prima, a doua sau a treia oara nu vor sa auda despre crizele de paranoia ale matusii sau despre bunicul singuratic care s-a retras in munti.

4. Dorinta de a te casatori cat mai repede

Pur si simplu, daca vei spune acest lucru la una dintre primele intalniri, ai toate sansele ca persoana de langa tine sa o ia la sanatoasa cat ai zice “spre Tibet”. Abtine-te sa vorbesti despre deadline-urile familiste pe care ti le-ai impus, pentru ca ii vei speria pe cei din jur.

5. Castigurile tale financiare

Una este sa vorbesti despre lucrurile pe care ti le doresti in plan profesional si alta e sa scoti fluturasul de salariu pe masa, fie pentru a arata cat de bine platit/a esti, fie pentru a te plange ca nu iti sunt rasplatite eforturile. In oricare dintre situatii, divulgarea castigurilor tale financiare este un gest urat.

Tu ce crezi ca n-ar trebui sa discuti la prima intalnire!

Mai multe articole despre relatii, probleme existente si solutionarea lor gasesti aici.

Sursa foto: independent.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului