Relatii

#femei #secrete barbati #secrete tabu

5 secrete tabu pe care barbatii ar vrea ca femeile sa le stie despre ei

Dormitorul este una dintre marile scene ale performantei sexuale masculine, motiv pentru care barbatii pun mare pret pe „reprezentatiile” lor si de modul in care sunt primite de femeile cu care fac sex.

Din acest motiv, chiar daca nu recunosc verbal, sunt lucruri pe care barbatii ar vrea ca femeile sa le stie despre sex si despre „munca lor in dormitor”.

1. Reactioneaza bine la laude

Exista preconceptia potrivit careia barbatii sunt atat de consumati de prorpiul apetit sexual si preferinte in par incat nu mai conteaza pentru ei altceva. Fals! Satisfactia femeii conteaza enorm pentru ego-ul masculin si pentru increderea in sine intre asternuturi, motiv pentru care barbatii simt nevoia sa fie apreciati verbal. Mult barbati si-ar dori ca partenerelor lor sa stie cat de mult pret pun ei pe laudele aduse performantelor lor sexuale.

2. Le este teama de intimitate

Baietii, pana asa atinga varsta scolara, sunt mai afectuosi si expresivi, in unele cazuri, chiar decat femeile. Insa, odata ce intra in cercul social, sunt nevoiti sa-si ascunda emotiile, gandurile, iar nevoia de conexiune umana se duce undeva la fund, fiind in permanenta asteptare sa iasa la suprafata. Acest fenomen ii face pe barbati, odata ajunsi la maturitate sa le fie mai greu sa se conecteze emotional cu partenerelor, multi resimtind o teama profunda de intimitate. Totodata, barbatii sunt de parere ca, daca femeile ar fi constiente de aceasta teama a lor, ar putea relationa mai usor in cuplu.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii