Relatii

#jumatate #suflet pereche #relatie #partener #cuplu #dragoste

5 lucruri pe care le simti cand iti intalnesti sufletul pereche

Fiecare femeie viseaza sa isi intalneasca jumatatea, iar de fiecare data cand se indragosteste este convinsa ca minunea s-a petrecut. Apoi apar indoielile si nu mai stie daca sa creada ca sufletul pereche chiar exista. Ei bine, exista cateva modalitati foarte simple prin care iti dai seama daca cel pe care il ai alaturi este optiunea potrivita si daca va veti petrece restul vietii impreuna.

Intalnirea cu persoana menita sa ramana langa tine pentru totdeauna este o experienta unica, doar ca nu realizezi acest lucru din prima. Daca te regasesti in urmatoarele situatii inseamna ca ai alaturi sufletul pereche:

1. Te simti confortabil in propria-ti piele

Alaturi de persoana potrivita nu te simti stanjenita sa-ti arati defectele, indiferent de natura lor. Nu te deranjeaza sa te vada goala din cap pana-n picioare, chiar daca nu ai forme perfecte si nici sa te vada nemachiata. Mai mult, nu te deranjeaza sa afle micile tale rautati sau arogante. Asta esti tu si te bucuri ca cineva te poate descoperi si aprecia asa cum esti in realitate.

2. Il adori

Relatia dintre voi nu este doar o simpla distractie. Pur si simplu, ii admini amabilitatea, inteligenta si bunatatea. Il adori pentru ceea ce este, chiar daca nu te-ai gandit niciodata ca vei simti asta. Nu doar il iubesti, ci il pretuiesti. Sufletul pereche este acea persoana pe care ai putea-o admira la nesfarsit fara sa te saturi.

3. Comunicati telepatic

Pui mana pe telefon sa il suni si el tocmai te suna. Lui ii e pofta de un anume preparat si tu i l-ai pregatit deja pentru cina fara ca macar sa-ti fi spus un cuvant despre asta. Probabil ca telepatia este unul dintre cele mai vizibile si mai emotionante semne care iti arata ca intre tine si barbatul de langa tine exista o legatura indestructibila. E o sincronizare care nu e posibila decat intre persoanele interconectate puternic.

4. Nu esti geloasa

Gelozia nu este o trasatura atragatoare. Poate ca ai simtit-o in anii adolescentei sau pana in 30 de ani, dar odata ce te-ai maturizat ai inteles ca e fara sens. Mai ales daca ti-ai intalnit jumatatea perfecta, atunci ea a disparut in totalitate. Pentru ca te simti in siguranta langa pertener, te simti importanta pentru el si iti ofera o senzatie unica de calm pe care n-ai mai simtit-o niciodata.

5. De abia astepti sa il intalnesti

Nu conteaza daca ai avut o zi buna sau o zi proasta, tot ceea ce iti doresti la sfarsitul ei este sa-ti intalnesti barbatul pe care il iubesti. Simti ca trebuie sa impartiti timpul si spatiul. Atunci cand el este barbatul perfect pentru tine vei fi surprinsa cat de mult vrei sa fii cu el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului