Relatii

#femeie irezistibila #independenta #initiativa

5 lucruri pe care le “detine” o femeie cu adevarat irezistibila. Tu le ai?

Bust generos, picioare lungi, o privire care iti da fiori pe sira spinarii... Pentru multi, acestea par sa fie principalele “ingrediente” ale femeilor care nu duc vreodata lipsa de admiratori. In ultimii ani insa, din ce in ce mai multi barbati recunosc ca atuu-urile fizice nu sunt insa suficiente pentru ca o femeie sa fie cu adevarat irezistibila.

1. Zambet larg

Atitudinea pozitiva reprezinta un magnet pentru cei din jur, De aceea, femeile vesele, pline de energie, cu un zambet contagios sunt inconjurate mereu de cat mai multi oameni. Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a explicat cel mai bine “puterea” zambetului: “Niciodata sa nu te opresti din zambit, chiar daca esti trist, nu se stie cine se va indragosti de zambetul tau".

2. Increderea in sine

Sunt o multime de femei frumoase, educate si care castiga extrem de multi bani si, totusi, sunt foarte timide si neincrezatoare. La polul opus, sunt destule femei care nu au aceste calitati si au o atractie puternica, ca un magnet, ce porneste din ceea ce cred ele ca reprezinta si ca pot obtine.

3. Inteligenta

Psihologii de la Universitatea din York, SUA au demonstrat ca, in ultimele decenii, s-au schimbat radical preferintele barbatilor vizavi de femei. Studiul, la care au luat parte 30.000 persoane, barbati si femei, din 30 de tari, a aratat ca barbatii secolului XXI sunt atrasi mai mult de inteligenta si aptitudinile femeilor decat de aspectul lor fizic, ca in trecut, potrivit Today Online.

“Pe Cristina (n.r. sotia sa) am cunoscut-o in urma cu 3 ani pe Sentimente.ro. Intr-adevar, inteligenta a fost primul lucru pe care l-am remarcat si apreciat la ea, in conditiile in care ne-am vazut fata in fata de abia dupa trei luni de conversatii pe site”, marturiseste Marius, 35 de ani.

4. Independenta

Barbatii apreciaza femeile care stiu ce vor si care se descurca pe cont propriu si tind sa le ignore pe cele care depind de ei. Femeile independente nu-si pierd timpul vaitandu-se sau dand vina pe altii pentru greselile lor, ci si le asuma si cauta solutii.

5. Initiativa

Fie ca este vorba despre o iesire banala sau o fantezie sexuala, barbatii adora sa fie surprinsi de o partenera activa.


Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare