Relatii

#mama speciala #cadouri mama #idei de cadouri #cadouri

4 cadouri pentru o mama speciala. Surprinde-o placut in luna femeii

Luna martie, cunoscuta si ca luna femeilor, este dedicata in special mamelor. Surprinde-ti placut mama cu un cadou special, prin care sa-i arati cat este de importanta pentru tine si cat de mult o iubesti.

Daca nu stii ce cadou sa-i oferi ti-am pregatit cateva idei din care sa te inspiri. Alege ceea ce i se potriveste si bucura-te alaturi de ea de cea mai frumoasa luna din an.

1. Cadouri personalizate

Ii place sa gateasca? Atunci va aprecia cu siguranta un atelier privat de macarons, unul dintre cele mai complicate si rafinate deserturi. iti garantam ca experienta traita in cadrul Atelierului Cortez va fi unica iar pachetul care poate fi achizitionat de pe complice.ro include si transport cu un sofer personal. Este un cadou perfect, cu atat mai mult cu cat Ziua Internationala a desertului Macarons este sarbatorita pe 20 martie.

Iar daca vrei sa sarbatoriti impreuna, tot pe complice.ro gasesti un cadou perfect pentru mama si fiica. Pachetul Mother & Daughter in Romania include un set de ii personalizate, special create pentru mame si fiice iubitoare de frumos si traditii.

Iile din bumbac personalizate sunt facute la comanda si pun in valoare atat feminitatea si eleganta, cat si stransa conexiune familiala. In plus, iile pot fi lasate mostenire generatiilor urmatoare. Mai mult, pentru a te bucura de o experienta unica vei beneficia de transport privat cu sofer de la orice adresa din Bucuresti pana la atelierul Romanian Blouse si retur.

2. Flori superbe pentru cea mai buna mama

Luna martie este cu si despre flori. Ofera-i mamei tale un buchet de flori delicate, de primavara, cu ajutorul caruia sa-i transmiti toata dragostea ta. in aceasta perioada, cele mai vandute buchete de pe floria.ro sunt buchetele cu flori de primavara, dar si buchete speciale pentru 1 martie.

3. Carti pentru mame care citesc

Mamei tale ii place sa citeasca? Rasfat-o cu acele carti la care viseaza de mult timp, dar pe care nu a apucat inca sa le cumpere. Cele mai citite cati din categoria beletristica cu si despre mame de pe libris.ro sunt: “O mama perfecta” - Aimee Molloy sau “Darurile mamei” - Cecilie Enger si drama “Weekend cu mama” - Vera Ion.

4. Rasfat-o cu cele mai bune cosmetice

Orice femeie adora cosmeticele. Ofera-i mamei tale unul sau mai multe seturi de ingrijire, hidratante, fabricate din produse naturale. Cele mai apreciate produse de ingrijire faciala de pe vegis.ro seturile cu miere de manuka, care promit o hidratare intensa, pachete de lifting preparate cu produse apicole, dar si kituri de ingrijire cu aloe si ceai verde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare