Relatii

#probleme mariaj #sfaturi relatie #probleme cuplu #relatie cuplu #relatie #casatorie #mariaj #cuplu

3 semne ca mariajul tau se clatina

Chiar si cuplurile proaspat casatorite pot ajunge in impas. Dorinta unui mariaj perfect, presiunea traiului la comun, dar si schimbarea radicala a stilului de viata duc la fisuri care trebuie "reparate" urgent. Iata care sunt semnele ce trebuie sa iti dea de gandit:

1. Lipsa de comunicare

Cand tu si partenerul discutati tot mai rar si eventual chiar si atunci pe un ton mai raspicat, e clar ca undeva este o problema. Probabil v-ati dat seama ca nu aveti prea multe in comun. Gaseste ceva interesant de facut impreuna si readu pe tapet lucrurile care va leaga.

2. Sex tot mai rar

Daca pana deunazi relatiile intime erau dese si pline de pasiune, iar acum sunt ocazionale, e clar un stegulet rosu. Motivele ar putea fi numeroase, de la diferentele de libidou, pana la stres, nesiguranta sau chiar infidelitate. Fiti sinceri unul cu celalalt si faceti-va timp pentru apropiere fizica.

3. Schimbari comportamentale

In clipa in care tu si partenerul tau incepeti sa va comportati diferit unul fata de celalalt, atunci trebuie sa se inveasca semne de intrebare. Cel mai util in acest caz este sa vorbiti deschis, sincer despre motivele care au dus la instrainare sau la atitudini total diferite fata de inceputul relatiei.

Sursa foto: idisciple.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului