Relatii

#socri #masa paste #relatii de familie #reguli

3 reguli de baza de care e bine sa tii cont daca iei masa de Paste la socri

Sa-ti petreci timpul cu socri nu are cum sa fie chiar atat de rau pe cat se spune. Asta bineinteles, daca urmezi niste reguli simple. Daca anul acesta Pastele se face in familie, ar fi bine sa tii cont de cateva sfaturi.

Tinuta potrivita

Dincolo de cuvinte, limbajul non-verbal este cel care transmite informatii despre noi. Unul dintre elementele sale este si vestimentatia. Mai mult ca oricand, "haina face omul" atunci cand vine vorba de interactiunea cu socri. Deci, daca anul acesta sarbatorile pascale le veti petrece in familie, alaturi de parintii partenerului de viata, trebuie sa fii foarte atenta atunci cand iti alegi tinuta potrivita. Cel mai important este sa pastrezi decenta si sa adopti un stil potrivit locatiei.

De exemplu, daca veti face Pastele intr-o zona rurala, unde traditiile au ramas intacte, alege sa porti o ie. InPuff.ro a creat o colectie speciala de ii traditionale. Daca cina din seara de Paste este servita la restaurant, imbraca o rochie eleganta. Pastreaza o linie simple si mai ales, ai grija sa nu fie prea stramta sau prea mulata! Combinatia de fusta si camasa sau bluza eleganta este de asemenea o optiune potrivita.

Pantofi decenti

Dupa ce ai ales tinuta pe care o vei purta de Paste, trebuie sa alegi si o pereche de incaltari pe masura. In functie de ce ai ales sa imbraci, alege fie o pereche de pantofi cu toc, fie cu talpa plata. Aproape orice este permis, atata timp cat nu este prea mult. O culoare prea puternica, un toc prea inalt si prea subtire sau niste pantofi prea incarcati nu vor fi deloc pe placul socrilor, oricat de toleranti ar fi.

Pentru ca trebuie sa te simti bine, incalta ceva care sa arate bine dar care totusi sa fie si comod. Bataturile si durerile de picioare iti vor crea disconfort, asa ca alege o pereche de pantofi de calitate. Arunca o privire pe Kalapod.ro!

Manichiura impecabila

Mainile sunt cartea de vizita a oricarei femei si cum altfel poti face o impresie buna daca nu printr-o manichiura impecabila? Unghii perfect curatate, potrivit de lungi si colorate intr-o nuanta subtila - cam asa trebuie sa arata manichiura ta atunci cand stii ca iti vei petrece sarbatorile cu socri. Indiferent daca esti adepta manichiurii clasice, ori ca ai adoptat deja unghiile cu gel sau cu oja semipermanenta, inainte de a pleca in vacanta alaturi de parintii partenerelui de viata, nu uita sa treci pe la salon, iar, in cazul in care obisnuiesti sa iti faci unghiile acasa, cumpara produse de calitate. Nimanui nu ii place o oja care nu rezista pe unghii, asa ca pentru un plus de calitate alege ojele Buymag Cosmetics. Pentru un retus final, foloseste o crema hidratanta pentru maini si cuticule.

Sursa: soniakapur.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului