Relatii

#matrimoniale #dating online #intalniri online #relatii serioase # mesaj dragoste

3 mesaje total nepotrivite pe care le primesti in dating

La fel ca in viata reala, lumea datingului online iti ofera o singura sansa de a face o prima impresie ireprosabila. Desi fotografia principala, cat si informatiile pe care le gazduieste profilul unui user pot spune o multime de lucruri despre acesta, adevarul gol-golut ti se dezvaluie abia in urma interactiunilor cu el/ea. Asa apar, involuntar, si situatiile amuzante, favorizate de schimburile de mesaje.

De la cliseele pe care le auzi peste tot la gramatica deficitara, iata cateva tipuri de mesaje total neinspirate, dar amuzante, de care, mai devreme sau mai tarziu, te lovesti cand navighezi in lumea datingului online:

1. Mesajul-cliseu

Pe acesta chiar n-ai cum sa-l ratezi. Lumea virtuala abunda de pretendenti la inima femeilor care vor sa le vrajeasca pe acestea cu texte de tipul “parintii tai sigur au fost hoti, fiindca tu mi-ai furat inima”. Si mai amuzant este cand acela cu care comunici se transforma intr-un poet de ocazie, ce creeaza rime eminesciene: “Nu-i niciodata prea tarziu o poarta sa-i deschizi iubirii si langa cine-ti este drag sa mergi pe drumul fericirii”.

2. Mesajul agramat

Mai devreme sau mai tarziu, interactiunile tale din mediul online vor duce si la cateva “accidente” gramaticale. Adica pretendentii tai vor faulta serios gramatica, punctuatia, ortografia etc. limbii romane, drept care tu nu vei avea alta varianta decat sa te amuzi ori sa te enervezi, dupa caz, si sa spui “pas”! Cateva exemple graitoare: “Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles”, “Slt am vzt k ai doua ochi superbe i-mi dai nr tel?” etc.

3. Mesajul infricosator

Dintr-o data, te vei simti ca intr-un film horror sau ca in liceu, pe vremea cand tipul acela ciudatel te astepta in fiecare seara la scara blocului, crezand ca tu nu-l vezi… Mesajul infricosator poate lua forme multiple, dar poate cea mai sinistra varianta a sa este aceea care sugereaza ca el te-a vazut deja undeva, te-a studiat cu atentie si, cum, necum, a dat peste tine in mediul virtual…

Un astfel de mesaj te poate amuza, bineinteles, insa niciodata pe moment. Mai ales daca include o istorisire detaliata a traseului tau cu autobuzul din ziua precedenta, cand el avea senzatia ca flirtezi cu el, desi tu habar n-ai despre ce este vorba.

Intalnirile nu ar fi insa la fel de amuzante fara astfel de intamplari premergatoare, care te fac sa pui in balanta calitatile si, de ce nu, defectele unui potential partener. Te ajutam insa sa gasesti perechea potrivita pentru tine, in urma unui test care iti va alege partenerii perfecti, in functie de preferintele si dorintele tale. Iata aici cateva exemple: 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului