Relatii

#matrimoniale online #dating #dating online #patinaj cuplu #intalniri iarna #intalniri romantice

3 idei pentru intalniri reusite pe timp de iarna

Iarna atrage dupa sine frig, umezeala, raceli si alte neplaceri… dar vine, in acelasi timp, si cu zapada, sporturi de iarna, bulgarit, mers la patinoar, baut de ciocolata calda cu scortisoara, colinde si sarbatori magice. Nu este de mirare, asadar, ca intalnirile romantice pe timp de iarna, dupa nenumaratele discutii online, se pot transforma intr-o reusita fara eforturi uriase. Iata cateva idei pe care le poti pune si tu in aplicare!

 

1. Distrati-va pe gheata: mergeti la patinoar!

Nu trebuie sa fiti stele ale patinajului pentru a va distra copios pe gheata! Cata vreme va imbracati bine si Mama Natura nu v-a inzestrat cu doua picioare stangi, intalnirea la patinoar se poate dovedi foarte amuzanta si nu excesiv de scumpa. O astfel de aventura pe gheata va poate oferi sansa sa va sprijiniti – la propriu – unul de celalalt si sa puneti piatra de temelie a unei legaturi emotionale autentice, bazata pe capacitatea amandurora de a nu va lua foarte in serios, dar si de a-i fi alaturi celuilalt cand situatia o impune.

Plus ca putine lucruri sunt mai romantice decat o cafea, un ceai sau o ciocolata fierbinte savurata intr-un loc cald dupa o portie stransica de patinat, razand impreuna de peripetiile voastre pe gheata!

2. Iesiti la o cafea fierbinte

Ca tot veni vorba despre bauturi fierbinti in zilele reci de iarna, poate fi foarte placut sa stati de povesti si sa va cunoasteti mai bine intr-un local cochet, cu o cafea aburinda in fata, in timp ce afara ninge ca-n basme! Caldura din local va va prinde teribil de bine, venind din frig, si va va da o stare placuta de confort, in timp ce cafeaua – sau un ceai negru ori verde, la o adica – nu va va permite sa va molesiti si sa nu profitati la maximum de timpul petrecut unul in compania celuilalt.

3. Mergeti la un spectacol cu parfum de iarna

In functie de ce va place amandurora sa faceti, puteti opta si pentru o intalnire cu parfum de iarna si de sarbatori, de la vizionarea unui spectacol de balet pe gheata la un concert de colinde traditionale sau in interpretarea moderna a vreunui artist. Filmele cu tema adecvata sunt si ele o varianta, la fel si piesele de teatru in ton cu anotimpul/sarbatorile. Bineinteles, inainte sau dupa spectacolul ales, n-ar strica sa petreceti putin timp intr-un loc in care chiar sa puteti sa stati de vorba! Sursa foto: hpnotiq.com

 
Tu ce fel de intalniri romantice preferi pe timp de iarna?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului