Relatii

#dating #sentimente.ro # cum o cuceresti # cum il cuceresti #relatii #prima intalnire

10 reguli pentru o prima intalnire reusita

Specialistii in dating si relatii de la un site de socializare dedicat persoanelor singure au elaborat un ghid de 10 reguli de aur pentru prima inatlnire. Ei promit ca, daca le respecti, vei ajunge cu siguranta la a doua intalnire. 

1. Cum alegi locul de intalnire

Nu complica lucrurile, chiar daca esti o persoana aventuroasa. Un pub sau o cafenea sunt perfecte pentru o intalnire casual, la care va veti putea auzi. Poti pastra latura aventuroasa sau mai distractiva pentru a doua intalnire. 

2. Cum te imbraci

Barbati: Nu va imbracti in costum decat daca mergeti intr-un loc care implica acest lucru. Varianta smart/casual e cea mai buna. Evident, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa aveti o aparitie neglijenta. Jeansi si o camasa sau un tricou polo sunt perfecte.

Femei: Este important sa va simtiti confortabil in tinuta aleasa. Nu o fusta prea scurta sau prea stramta, nu tocuri prea inalte. Poti iesi in evidenta cu pantofi mai speciali sau accesorii. In rest, rochia neagra, simpla, este mereu o alegere buna. 

3. Ce comanzi

Ceva usor, care iti va permite sa mananci si sa vorbesti in acelasi timp. 

4. Ce discuti 

Probabil ca este cea mai dificila parte a primei intalniri. Poti sa treci in revista, inainte de intalnire, cateva subiecte pe care sa le abordezi, mai ales daca va stiti o persoana emotiva. Mai important este sa va impartiti timpul intre a asculta si a vorbi. Nu monopolizati discutia, nimanui nu-i place doar sa asculte. Nu vorbiti despre politica sau alte subiecte sensibile, care ar putea sa fie prea dure pentru prima intalnire. Nici "fostii"/"fostele" nu au ce cauta in discutie. 

5. Bunele maniere

Nu cumva sa le uitati acasa! Nimanui nu-i place o persoana care vorbeste cu gura plina, prea repede sau gesticuleaza cu mancarea. 

6. Cum te asezi

Nu pare important, dar este. Incercati sa va asezati astfel incat privirea sa nu va fie blocata pe partener. E mai relaxant pentru amandoi. 

7. Telefonul 

Indiferent de intalnire, nu ar trebui sa ai telefonul pe masa. Sau sa te uiti la el din 5 in 5 minute. Raspundeti doar in caz de urgenta. Daca aveti ceva presant, explicati acest lucru de la bun inceput, altfel veti parea plictisit/a. 

8. Cine plateste 

O intrebare veche de cand e datingul. Daca lucrurile merg bine, si raspunsul la aceasta intrebare este unul simplu. Puteti plati cu randul sau imparti nota. 

9. Cum iti iei ramas bun

Regula de baza: mai putin e mai bine. Nu sariti la buzele celuilalt, nu sfarsiti intalnirea in dormitor. Sau, daca o faceti, stiti ce va asumati. Orice varianta ati alege, decizia este a voastra si va avea consecinte, asa ca nu actionati sovaielnic. Dar o buna prima intalnire lasa loc de mai mult la a doua. Este de preferat mereu acest lucru.

10. Revenirea 

Daca v-ati simtit bine, este bine sa-i trimiteti un mesaj partenerului/-ei pentru a-i multumi pentru seara placuta. Din raspuns, veti stii daca urmeaza sau nu o a doua intalnire. Daca nu ati primit niciun raspuns, nu insistati. Fie nu este interesata, fie pur si simplu este mai distanta. In ambele variante, nu trebuie sa pareti prea insistent/-a.

Sursa: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii