Relatii

#relatie #casatorie #nunta #cuplu

10 lucruri care se schimba in bine dupa casatorie

Emotia primei intalniri, tracul pe care l-ai avut atunci cand i-ai intalnit parintii, retinerea pe care ai avut-o atunci cand ai ramas peste noapte in casa lui... Toate aceste trairi ti le vei aminti oricand cu placere, insa vei ajunge la un moment dat chiar sa zambesti considerandu-le aproape prostesti. Asta pentru ca dupa cativa ani de casnicie vei privi altfel relatia, mult mai relaxat.

 

Casatoria este, chiar daca nu ai curajul sa o spui, un prag care odata trecut iti usureaza practic viata. Daca inca nu stii ce inseamna sa fii casatorita sau daca inca nu ai realizat care sunt schimbarile pe care mariajul le-a produs asupra ta, iti vom dezvalui in continuare ce anume e diferit din acel moment:

1. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca arati rau sau ca te comporti prosteste. Deja va cunoasteti bine si v-ati obisnuit unul cu celalalt.

2. Nu vei mai fi atat de nerabdatoare sa iti scrie un mesaj sau sa iti telefoneze. Veti fi mult timp impreuna si aproape ca vei respira usurata cand vei avea parte de cateva clipe de libertate.

3. Nu mai e nevoie sa pierzi ore intregi la coafor sau la salon pentru a arata perfect. Iti cunoaste deja toate imperfectiunile si ti le accepta, ba chiar ti le admira.

4. Stiti amandoi cat castiga fiecare si puteti sa va faceti planuri comune de economisire.

5. Porti pe mana o bijuterie foarte draguta, cu care iti place sa te lauzi necontenit.

6. Daca simti nevoia sa mai vorbesti si cu altcineva decat cu sotul, iti poti suna mama sau chiar soacra.

7. Cand spui: „Hai sa vedem un film” chiar asta inseamna, ca veti sta amandoi cu ochii fixati in televizor urmarind cea mai noua productie cinematografica. Nu veti face nimic altceva.

8. Poti comanda mancare de la fast-food. Nu mai trebuie sa impresionezi pe nimeni cu felurile sofisticate de mancare care pretinzi ca fac parte din dieta ta zilnica.

9. Poti vorbi despre viitorul vostru impreuna. Planurile acestea nu mai sunt un lucru de speriat, asa cum era inainte sa va casatoriti.

10. Momentele de tacere vor fi chiar relaxante. Nu ti se va mai parea stanjenitor atunci cand nu mai aveti nimic de spus si se lasa linistea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului