Prieteni

#cadou prietena #idei cadou #prietenie #prietena

Idei de cadouri pentru prietena ta de suflet

Pentru fiecare dintre noi „prietenia” inseamna ceva diferit, dar principiile precum onestitatea, respectul si loialitatea raman neschimbate.

Unele prietenii trec testul timpului, altele pleaca lasand in urma o lectie. Alte prietenii raman neschimbate. Dar probabil cele mai trainice s-au format inca din copilarie, iar daca valorile comune sunt prezente in relatia voastra, cu siguranta ati lucrat bine la intarirea acesteia.

O stii ca pe palma ta, este sora de cruce fara de care noptile albe din facultate n-ar mai fi fost la fel, petrecerile pana la rasaritul soarelui n-ar fi avut acelasi farmec. iti stie secretele si le-a pastrat neconditionat, iar copiii tai pur si simplu o adora.

De ziua ei merita ce e mai frumos, asa ca te lasam sa descoperi cateva idei care o vor surprinde in mod placut, cu siguranta.

1. Cand visurile devin realitate

De ani buni promite ca va incepe sa practice o activitate iesita din comun, ceva care sa-i bucure sufletul si sa-i faca inima sa bata tare. Cu siguranta, prietena ta simte nevoia de adrenalina, dar din diverse motive procrastineaza.

Nu o lasa sa amane experiente pe care doreste sa le practice. Astfel, ofera-i cadou un abonament pentru lectii de calarie. Ca novice va invata sa-si mentina echilibrul, mersul la pas, trap sau galop la coarda, trap si liber la pas.

Daca este o iubitoare de animale, intalnirea cu un cal bland va reprezenta o adevarata terapie pentru ea. Plus ca postura cunoaste imbunatatiri, iar musculatura si articulatiile se dezvolta armonios.

Si daca tot vorbim despre experiente, nu ar fi dragut sa plecati intr-un city break? impachetati cat mai light, asigurati-va ca aveti la voi palaria de soare, bateria la telefon si o rochita de vara.

Pe strazile Romei o sa va bucurati de atmosfera vesela a orasului, iar in Barcelona veti fi fascinate de ritmurile de flamenco. Olé!

Oriunde ati merge, incearca totusi sa alegi conform preferintelor ei. Poate a mai fost deja in Bruges, dar Lisabona ii este total straina. Cumpara biletele de avion din timp si asigura-te ca nu are planuri in acea perioada. Daca amandoua aveti firi spontane, cu siguranta prietena ta va fi gata de aventura!

2. Sa citim cu stil!

Daca amica ta este pasionata de carti, un astfel de cadou isi va gasi negresit un loc de pret in biblioteca ei.

O carte de colectie in editie limitata este un dar memorabil. Nu mai punem la socoteala ca va ramane extrem de importanta chiar daca vor trece decenii bune peste ea. Coperta unei carti de colectie este extrem de rezistenta, iar paginile au fost tratate in mod special, ceea ce o face atemporala si o piesa unica in biblioteca unei bookaholice veritabile.

3. „Bairamul vinului”

Prietena ta apreciaza bauturile fine? Vinul nu are niciun secret pentru ea, asa ca un cadou bine primit poate fi un decantor de vinuri.

Daca ii place sa dea petreceri la ea acasa si sa invite gasca la o degustare de branzeturi alese, cu siguranta se va bucura foarte tare de un astfel de cadou. Acesta aeriseste vinul si ii da o aroma incredibila fara sa fie nevoie sa-l lasi „sa respire”.

De asemenea, o carafa eleganta de vin poate fi un obiect decorativ de exceptie in apartamentul ei. Dupa o zi lunga la birou, aceasta se va bucura cu siguranta de un pahar de vin rosu in compania celui drag. Astfel, vei face doi oameni fericiti!

Nu iti fie teama ca o sa dai gres in alegerea darului perfect, deoarece orice ii vei oferi va fi primit din tot sufletul si pretuit in aceeasi masura. Stim ca este o sarcina usor dificila selectarea cadoului perfect, dar nu uita: nu se cere perfectiune intr-o prietenie, ci sinceritate si afectiune.

Afla ce-i lipseste si ce-si doreste, iar asta nu va fi o misiune prea dificila pentru tine, intrucat deja ii cunosti preferintele.

Concluzie: viata e mai frumoasa cand ai prietenii alaturi!

Sursa: Shutterstock

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii