Prieteni

#jocuri online #jocuri de noroc #ghidmasculin #bet-at-home.com

Distreaza-te cu prietenii

Jocurile online sunt pretextul cel mai bun de a petrece timp cu prietenii aflati la distanta. Afla cum va puteti distra impreuna si castiga impreuna la jocuri online.

Gasca nu trebuie sa se sparga mai ales pe timpul verii! Aduna-ti prietenii prin intermediul internetului si distrati-va impreuna cu ajutorul jocurilor online care va pot aduce castiguri frumoase de vacanta.
 

Joaca-te cu prietenii


Bet-at-home.com iti pune la dispozitie peste 100 de jocuri de masa si jocuri tip slot prin care te poti distra cu prietenii online.

De la pariuri sportive pana la curse de ogari, veti putea alege competitia care va place cel mai mult tuturor.

Jocuri de top: European Roulette, Blackjack, Doctor Love, Ramesses Riches, Amazon Wild, Pharaoh’s Treasure, Goldrush Showdown, Cash Drop, Chain Reactors.

Jocuri noi: Alice’s Wonderland, War of the Worlds , Crocodopolis, Unicorn Legen, 300 Shiels, Rubik’s Slot.

Jocuri de masa: Video Rouletter, Blackjack Multi Hand, Poker Dise.

Jocuri automate: No Man’s Land, Football 50 Line, Top Trumps World Cup Stars, High Rollers, Slot Box, Irish Eyes, Sands of Fortune.

Loterie & Keno: Captain Keno, Wheel of Light, Jackpot 15 Keno, 6 Card Bingo si Tornado Ball Keno.

 

Poker intre prieteni


Una dintre cele mai simple modalitati de a te binedispune cu prietenii, jocul de poker iti sta acum la dispozitie in mai multe variante clasice pe bet-at-home.com .

Daca la Texas Hold’em ai la dispozitie cele doua carti personale plus celelate carti care sunt puse la comun pe masa de joc, in Omaha ai la carti personale, iar 5 Card Draw te lasa sa joci fara nicio carte pe masa.

Simte-te bine alaturi de prieteni cu o bautura de calitate si cu un online care sa va ajute sa acordati unuia dintre voi titlul de "Cel mai bun la bluf!". Bonusul din partea casei iti poate dubla suma investita cu pana la 1000 €!
 

Casino si loterie


Daca vrei sa castigi cat mai multi bani in timp ce te distrezi cu prietenii, bet-at-home.com te poate ajuta si sa-ti cresti sansele in jocurile de cazino si loterie.

Cumparand jetoane de cazino primesti bonus 100%! Vei primi cadou pana la 400 RON, pe care ii poti inmulti apoi in cazino.

Premiul la "Jackpot-ul Mega Fortune" este in momentul de fata de 5.000.000 de euro. Cea mai mare suma castigata pana acum, cu o miza de doar 2,5 euro, a depasit 3 milioane de euro!

Distreaza-te online cu prietenii pe bet-at-home.com si poti castiga premii uriase! Prietenii care ti-au fost alaturi si la bine si la rau se vor bucura cu siguranta de norocul tau!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului