Prieteni

#alegere cadou #cadou #craciun

Cum sa alegi cadoul perfect pentru o persoana draga din viata ta

In luna cadourilor, gesturile de afectiune nu doar se simt, ci se si vad. Ambalate cu grija, alese cu cea mai mare atentie, acestea sunt cadourile pe care le oferim celor dragi ca mici dovezi de iubire, cu scopul de le aduce bucurie. Exista un loc in care aceste mici dovezi ale preturii ascund povesti speciale ce isi pastreaza stralucirea pentru totdeauna.

 

La Kultho, totul are un farmec aparte, mai ales in luna decembrie. O selectie de cadouri cu prestigiu ne arata ca bucuria poate capata sclipiri de diamant, iar rafinamentul si eleganta pot depasi orice granita. Bijuteriile finisate manual de cei mai talentati maestri bijutieri si adevaratele opere de arta ale orologeriei moderne, cu mecanisme de manufactura ce imbraca de fiecare data un design impecabil, duc mai departe mesajul de pretuire catre persoanele dragi carora le sunt daruite.

Inovatia, originalitatea si eternitatea sunt sinonime in orice limba si cultura colectiilor de bijuterii. Aici, traditia artizanala se imbina cu inspiratia moderna, talentul bijutierilor se imbina cu tehnologiile de ultima ora, iar stralucirea diamantelor se imbina cu povestile de dincolo de timp in colectiile propuse de branduri renumite.

Pentru doamne, pretuirea ia forma perfecta a bijuteriilor Messika si Roberto Coin, in care emotia si feminitate se reflecta in lumina diamantelor, sau este sinonima puritatii perlelor pe care brandul Mikimoto le cultiva cu traditie inca din 1893, prezente in mod fermecator in bratarile, cerceii, colierele si inelele semnate de acesta. Culorile diafane ale colectiilor de bijuterii Marco Bicego, amintind de paradisuri indepartate, sau formele inspirate de natura prezente in creatiile artistei Annamaria Cammilli aduc o nota diafana povestilor de iarna.

Cadourile pretioase de Craciun sunt, insa, si pentru domnii moderni care apreciaza eleganta - ca parte a propriului stil. De la bijuteriile propuse de branduri precum Baraka si Zancan, in care miturile sunt scrise in aur si pietre pretioase sau butonii Antora – adevarate semne distinctive ale gentleman-ului adevarat, si pana la accesorii cu stil precum brichetele S.T.Dupont si instrumentele de scris de la Mont Blanc si Montegrappa, stilul ia forme diverse si originale.

In vreme ce diamantele incrustate in aur isi spun istoria scrisa din timpuri stravechi, in arta orologeriei de lux timpul curge cu o precizie ireprosabila. Chopard, Frederique Constant, Hermes, Longines, Movado, Baume & Mercier, Breitling, Edox, Rado sau Union Glashutte sunt nume care ii intampina pe cei pasionati de ceasuri, care vad in acestea mai multe decat instrumente precise de masurat timpul - vad o afirmare a stilului si valorilor proprii.

De acest Craciun, cadourile pretioase creaza emotie pentru celalalt si pot fi descoperite in KULTHO boutiques, unde consilierii Kultho pot oferi indrumare, dar si online, pe www.kultho.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare