Nunta

# nunta bucuresti #nunta la palat #locatii nunta

Trei locatii de vis pentru o nunta la palat

Cine nu a visat oare sa isi organizeze nunta intr-un castel sau un palat? Desi poate parea ca ar fi o locatie destinata exclusiv membrilor caselor regale si vedetelor din filme, va puteti organiza nunta in cateva castele magnifice din Europa, inclusiv in Romania.

Castelul Neuschwanstein din Schwangau, Germania

Inspirat de perioada Renasterii, Castelul Neuschwanstein este o capodopera uimitoare a arhitecturii secolului XIX. Situat pe un deal in Bavaria, cu vedere la muntii pitoresti si la apusurile magnifice, este greu de gasit un peisaj mai bun pentru o nunta. De asemenea, in acest castel mirii se vor simti ca personajele unui basm, pentru ca se spune ca Neuschwanstein a fost inspiratia pentru castelul din desenele animate Disney, „Frumoasa din Padurea Adormita” si  „Cenusareasa”.

In acest castel sunt disponibile pachete speciale de nunta care includ o serie de servicii, inclusiv diverse locatii de ceremonie, cu vedere asupra castelului, o plimbare cu trasura trase de cai bavarezi prin vale, o cina la lumina lumanarilor si multe altele.

 Castelul Ashford din Cong, Irlanda

Castelul Ashford, situat in spectaculoasa regiune Mayo, Irlanda, cu vedere la lacul Lough Corrib, a fost construit in 1228 si transformat intr-un hotel de lux in anii '30. Nu numai ca este unul dintre cele mai uluitoare castele din toata Europa, dar constituie locatia pentru o nunta desprinsa din povesti.

Aici pot fi gazduite nunti cu pana la 164 de oaspeti, precum si ceremonii mai intime cu cel putin 10 invitati, in oricare dintre numeroasele camere elegante, care sunt impodobite cu mobilier antic si decor complex, adaugand o nota de magie deosebita. Dumneavoastra si oaspetii dvs. veti avea acces la intreaga mosie, unde puteti sa va plimbati pe peluzele luxuriante, deschise, prin gradina victoriana si cararile spre lac, toate acestea creand un fundal perfect pentru fotografiile de nunta.

Puteti sta si peste noapte, intr-una dintre cele peste 80 de camere si apartamente, care sunt concepute individual, unele cu seminee deschise, cada si paturi cu baldachin.

Palatul Noblesse din Bucuresti, Romania

Palatul Noblesse este una dintre cele mai frumoase si mai cautate locatii din Bucuresti cand vine vorba despre organizarea unor evenimente speciale. Cladirea cu valoare istorica, ridicata la finalul secolului al XIX-lea, este o impletire intre clasic si boem.

Cladirea impunatoare in care si-au gasit resedinta galeriile Noblesse dateaza din secolul al XIX-lea si este singura care a reusit sa reziste testului timpului. Universul pestrit al finalului de secol XIX, in care se contopeau influentele balcanice cu cele franceze sau britanice, a dat nastere unei frumoase case situate pe strada Sfintilor, unde altundeva decat in "Micul Paris".

Conceputa initial ca o resedinta, cladirea uimeste prin elemente arhitectonice unice, printr-un stil aparte si prin decoratiuni ce pun in valoare vremurile de odinioara. In mod similar cu perioada prezenta, peretii cladirii au gazduit numeroase serate si petreceri la care se aduna doar crema societatii bucurestene de la acea vreme.

Numele de Palatul Noblesse il merita cu toata cinstea, fiind o cladire mare de peste 1200 de metri patrati construiti, o arhitectura eclectica deosebita si finisaje bogate, restaurate sau adaugate dupa cele mai inalte exigente ale unui palat de epoca.

Palatul Noblesse este locul ideal  pentru a sarbatori nunta  mult visata. Interioarele sale pline de eleganta si rafinament, te indeamna sa te simti bine si sa traiesti acel moment special din plin. Romantismul isi lasa amprenta prin arta care imbraca palatul, prin mobilierul de top atent lucrat si prin atmosfera de poveste.  Suntem alaturi de tine cu servicii complete, astfel incat evenimentul tau sa decurga asa cum ti-ai dorit iar invitatii tai sa fie surprinsi intr-un mod placut.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare