Nunta

#nunta pe plaja #destinatii exotice nunta #locatii nunta # nunta de vis #casatorie #nunta

Topul celor mai frumoase locuri unde sa iti faci nunta in 2015

Orice mireasa isi doreste ca nunta ei sa fie cea mai frumoasa, de aceea cauta indelung locul perfect pentru ceremonie. Destinatiile indepartate sunt o alegere excelenta, mai ales pentru cuplurile care fug de ceremoniile traditionale din Romania. Iata care sunt cele mai frumoase locuri din lume unde sa spui "Da" anul acesta!

Santorini, Grecia

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa pentru o nunta idilica este insula Santorini, din insorita Grecie. Ce poate fi mai emotionant decat jurmaintele spuse in timpul unui apus deasupra marii? Organizatorii greci se vor ocupa de tot, de la decoratiuni, pana la cazarea oaspetilor. Daca optezi pentru o astfel de ceremonie, pretul porneste de la 700 de euro si poate ajunge pana la 4000 de euro, in functie de pachet.

Sursa foto: pleasantdale.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului