Nunta

#alegere rochie mireasa #rochie de mireasa #rochie

Top 5 greseli in alegerea rochiei de mireasa

 

Pentru a organiza o nunta perfecta trebuie sa acorzi o atentie speciala fiecarui element care o compune, in parte. Printre pasii pe care ii ai de urmat in acest sens se numara alegerea rochiei de mireasa – o misiune destul de dificila pentru toate viitoarele mirese.

Articolul de fata isi propune sa iti prezinte o lista cu greselile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand te afli in cautarea unei rochii de mireasa.

 

1. Cumpara rochia de mireasa prea devreme

Multe mirese fac greseala de a cumpara rochia prea devreme, pentru ca mai apoi, in ziua evenimentului, sa intampine anumite neplaceri. Cel mai frecvent, neplacerile sunt cauzate fie de o rochie prea stramta, care se va dovedi inconfortabila, fie de una prea larga, care nu evidentiaza corect formele feminine ale corpului.

Majoritatea magazinelor de profil ofera si servicii post vanzare, precum retusuri sau adaptare a rochiei de mireasa dar, cu toate acestea, tot este mai bine sa fii precauta in cadrul procesului de selectie.

inainte de a alege modelul de rochie potrivit este destul de important sa pui la punct detaliile care tin de organizarea evenimentului, intrucat pot exista o multime de factori care pot influenta stilul rochiei de mireasa. Dintre acestia se pot mentiona: locul in care se va desfasura evenimentul, culorile alese pentru decor, tematica etc.

Tocmai din acest motiv specialistii nu recomanda sa astepti prea mult timp inainte de a cumpara rochia de mireasa, dar nici sa o cumperi prea devreme. Ideal ar fi sa o achizitionezi cu aproximativ 6 luni inainte de nunta, sau chiar cu 8 luni inainte.

2. Probeaza prea multe rochii de mireasa

Probarea unui numar foarte mare de rochii de mireasa, alaturi de stresul si presiunea exercitate de organizarea evenimentului, influenteaza decisiv alegerea finala a viitoarei mirese.

Astfel, pentru a te asigura ca vei face cea mai buna alegere, probeaza doar modele de rochii de mireasa potrivite siluetei tale si nu te lasa prea mult influentata de parerile celor ce te insotesc la probe.

3. Solicita o dimensiune gresita

in general, marimile pentru rochiile de mireasa difera de cele ale hainelor obisnuite. Asadar, miresele ar trebui sa evite sa isi concentreze atentia pe un anumit numar si sa ia in considerare dimensiunile masuratorilor.

Daca totusi ai solicitat o dimensiune care nu ti se potriveste, va trebui sa stii ca orice model de rochie poate suporta anumite ajustari, chiar si cu doua marimi, fara ca aspectul sa fie afectat.

4. Se concentreaza pe un singur stil

De cele mai multe ori asteptarile noastre difera de realitate. Multe viitoare mirese se concentreaza pe un singur stil de rochie, fara a lua in considerare faptul ca ar putea exista si alte modele mai potrivite.

Tocmai din acest motiv, se recomanda sa probezi cat mai multe modele – fie ca vorbim despre rochii de mireasa printesa sau rochii de mireasa stil sirena.

5. Nu tin cont de sfaturile si recomandarile consultantului

De regula, persoanele care vin la proba nu tin cont de sfaturile pe care le primesc de la consultantul de specialitate, fapt pentru care vor gasi mai greu rochia potrivita.

Asistentul de vanzari are o experienta vasta si cunostinte care te pot ajuta sa alegi modelul de rochie potrivit, in conformitate cu stilul si preferintele tale. De asemenea, el iti va recomanda modele de rochii de mireasa care se potrivesc siluetei tale, care vor masca imperfectiunile si te vor face sa te simti feminina si puternica.

Vera Sposa – rochii de mireasa deosebite, la preturi competitive

Materialele de calitate premium, liniile ireprosabile si croiurile de exceptie, impletite cu detaliile fine si accesoriile pretioase, transforma noua colectie de rochii de mireasa Vera Sposa intr-un simbol al elegantei si rafinamentului.

In showroom-ul Vera Sposa din Bucuresti vei gasi o varietate de rochii de mireasa deosebite, la preturi competitive, de la cele stil sirena, la rochiile de mireasa printesa, admirate de toata lumea.

Colectia de rochii de mireasa 2019 reuneste creatiile prestigioase ale unor designeri renumiti, precum: Galia Lahav, Martha Blanc by Rosa Clara, San Patrick 2019, White One 2019, La Sposa 2019 sau Demetrios si simplifica cu mult gasirea rochiei perfecte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului