Nunta

# formatie nunta #muzica nunta #nunta

Petrecerea ta de vis cu muzica pe masura

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata, asadar iti doresti ca toate elementele sa fie si sa se simta impecabil.

Imediat dupa ce te-a cerut in casatorie, incepeti sa puneti la cale cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu de pana atunci: nunta. Alegeti nasii, sala, cautati rochie de mireasa si costum, pantofii perfecti si buchetul pe care sa-l tii amintire peste ani.

Ati ales data si ati gasit loc la starea civila, biserica si sala, totul pare sa mearga ca pe roate, conform planului pe care l-ati gandit.

Acum a mai ramas o singura dilema: DJ sau formatie de nunta? Iar noi suntem aici sa iti venim in ajutor si sa iti dam trei motive care va vor face sa luati decizia corecta in ceea ce consta distractia de la petrecerea de vis pe care o asteptati cu atat de mult entuziasm!

Trei motive pentru care sa alegeti o formatie pentru nunta

Pentru o seara sau o zi excelenta exista diferite preturi pentru formatia de nunta, in functie de nevoile pe care le ai. Toate pachetele pe care le gasesti sunt flexibile, iar pentru anumite zile ale saptamanii primesti si discount, totul pentru a-ti indeplini dorintele si a pleca acasa cu zambetul pe buze!

1. Formatia vine insotita de DJ

Poate argumentul care va va face sa spuneti DA din prima unei formatii este ca aceasta vine insotita de DJ. De ce acest lucru? Pentru ca exista momente in care solistii si instrumentistii vor lua pauza pentru ca asa le cere situatia: la intrarea in sala; la plecarea acasa; momentele in care se mananca si altele pe care le alegeti impreuna. In tot acest timp nu poate sa se lase linistea peste sala, asa ca DJul va completa atmosfera cu muzica potrivita fiecarui moment.

In loc sa cautati in doua locuri dupa DJ si formatie, puteti alege Vintage Orchestra si veti da lovitura. Un alt aspect important este ca DJ-ii, solistii si instrumentistii lucreaza impreuna de mult timp, asa ca fac o echipa perfecta si se inteleg din priviri. Acesta este un plus pe care cu greu il poti aduce daca pui alaturi mai multe persoane din medii diferite si care s-ar intalni pentru prima data pe ringul de dans.

 

2. Aveti si consultanta inclusa

Stim ca este greu sa te gandesti chiar la toate detaliile din ziua nuntii, asa ca un bonus de consultanta pentru eveniment nu strica niciodata. Acesta poate include comunicarea cu diversi parteneri; sfaturi despre amenajarea salii; desigur consultanta pentru solisti in functie de tipul de muzica pe care o alegeti. Fiind vorba despre primul eveniment de genul pe care il organizati pentru voi, s-ar putea ca unele mici detalii sa va scape din vedere si atunci un ochi obiectiv, din afara, sa le ia in considerare si sa vina cu rezolvari la nevoie.

3. Sunetist, fum și sonorizare

Poate ca ai ajuns la nunti la care sonorizarea era slaba, iar oamenii stateau la masa sau afara in loc sa fie pe ringul de dans. Acest lucru se poate intampla atunci cand formatia sau DJul nu este insotit de un sunetist. Chiar daca pare ca nu are o importanta majora, acesta este unul dintre pionii principali ai serii, datorita caruia lumea se va plange de durere de picioare de la dansat a doua zi, mai degraba decat de spate de la stat la masa.

Asadar, formatiile si DJ-ii care vin insotiti de sunetist si de sonorizarea potrivita salii in care se desfasoara nunta au mai multe sanse decat cele care se lasa strict pe mana celor de la sala.

Fumul este un element crucial si el cand vine vorba despre dansul mirilor, care este un moment emotionant. Cei care ofera pachete complete cu muzica, sunetist si sonorizare au de obicei in oferta si fumul de la valsul mirilor si tort.

A avea langa tine parteneri de nadejde in ziua cea mare aduce o rasuflare usurata, pentru ca vei avea siguranta ca nunta va iesi impecabil, iar amintirile cu care ramaneti pe viata vor fi cele la care v-ati asteptat!

Credite foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului