Nunta

#videograf nunta #fotograf nunta #barbatul ideal #fotografii de nunta #rochie de mireasa

Opreste-te! Barbatul ideal NU este asa cum il crezi tu!

Stop! Opreste-te! Barbatul ideal nu este cel pe care il astepti. Nu este cel care te-a facut de nenumarate ori sa suferi, dar care n-a incetat niciodata sa te faca sa speri. Nu este barbatul care iti da dragoste cu lingurita, care te domina si te determina sa accepti "orice" pentru "dragostea voastra". Nu este cel pentru care ai face orice sacrificiu pentru a-i castiga iubirea. Barbatul ideal nu este cel care te pune sa alegi intre el si cariera ta. Nu este cel langa care viata este o permanenta lupta. Cu barbatul ideal nu esti tot timpul in alerta, nu te temi, nu te doare, nu esti nesigura si nu esti nevoita sa recurgi la tot felul de "viclenii" pentru a petrece timp si momente frumoase cu el.

Stii, cel pe care il iubesti acum, dar langa care nu esti fericita, s-ar putea sa fie doar o plata karmica, nicidecum sufletul tau pereche sau barbatul vietii tale. Amandoi aveti de invatat o lectie si pana cand nu va luati informatia de care aveti nevoie pentru a merge mai departe, pana nu incarcati tot bagajul emotional, nu o sa va rupeti unul de altul. Nu ii faci o favoare ca esti cu el. Se va descurca de minune si singur. Nici tu n-ai sa mori fara el. Ba din contra, vei avea, in sfarsit, sansa de a inflori.

Iubirea este o planta vie. Dragostea se ingrijeste. Iubirea presupune efort, daruire, grija, bunatate, sinceritate si altruism. Intr-o relatie bazata pe dragoste si reciprocitate, nu exista sacrificii, oferi pentru ca vrei sa oferi, pentru ca fericirea celuilalt este si fericirea ta, pentru ca binele lui este si binele tau. Iubesti pentru ca iubesti. Nu iti justifici sentimente si nu astepti sa ti se raspunda la fel. Faci totul pentru celalalt, iar el face la fel pentru tine. si nu pentru ca s-ar simti obligat, ci pentru ca vrea. Pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si pentru ca impreuna traiti o iubire divina.

Barbatul ideal nu este printul pe un cal alb pe care il astepti sau pe care il vanezi. Opreste-te din acest razboi pe care il duci cu tine insati. Nu te simti extenuata? N-ai obosita sa suferi si sa dai gres?

Omul vietii tale si sufletul tau pereche este cel care te iubeste indiferent cum ai arata sau oricate greseli ai face. Barbatul ideal este mereu langa tine, te sprijina si te ajuta sa ajungi la cea mai buna versiune a ta. Are timp pentru tine, iti ofera afectiune si tandrete, te surpinde, te vrea in orice conditii, te asteapta daca este nevoie, este protector cu tine si te priveste asa cum niciun alt barbat nu te-a privit vreodata. Langa el poate nu simti o pasiune de nestavilit, insa in bratele lui te simti acasa. Cu el este liniste si ti se umple inima de lumina si bucurie.

Barbatul care scoate la iveala din tine ceea ce ai mai bun este barbatul ideal pentru tine. Iubeste-l si o sa cunosti adevarata fericire si de lunga durata.

Nu mai alerga dupa himere. stii prea bine ce inseamna sa arzi de dragul unui barbat, sa crezi ca nu poti respira fara el, sa-ti fie rau si sa te doara in lipsa lui. insa asa arata pasiunea si/sau obsesia.

Astazi, insa, marita-te cu omul langa care sa te simti "acasa". Nu iti vor trebui mii de euro pentru a organiza nunta visurilor tale. O rochie de mireasa draguta, o biserica frumoasa, un preot cu har si un fotograf nunta desavarsit te vor face nespus de fericita. Bineinteles ca ti-ai dori ca un fotograf de nunta si un videograf nunta sa suprinda ceremonia de casatorie, petrecerea de nunta si cele mai sensibile momente, dar asta nu pentru ca ai fi vanitoasa, ci pentru a imortaliza si pentru a pastra intr-o forma palpabila iubirea, fericirea si divinitatea. Dumnezeu se afla in fiecare dintre noi, iar atunci cand iti unesti viata cu cel iubit, ii simti prezenta mai mult ca niciodata.

Reflecta-te bucuroasa in fotografii de nunta cu un om in bratele caruia sa simti Raiul. Raiul tau nu trebuie sa semene cu niciun alt paradis, asa ca uita de ideile preconcepute, de tot ce credeai despre dragoste si de tot ce ti-a fost indus sa crezi, pune-ti toata increderea in tine si in el! Iubirea inseamna incredere!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare