Nunta

# organizare botezuri #organizare nunti #botezuri #nunti #galerie

Oficial! Cum se vor putea organiza nuntile si botezurile in 2021

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, noile masuri de relaxare ce vor intra in vigoare in urmatoarele luni. Seful statului a anuntat ca vor exista trei etape de relaxari: 15 mai, 1 iunie si 1 august.

 

Astfel, de pe 15 mai, masca de protectie nu va mai fi obligatorie in spatiile libere, deschise, neaglomerate. Purtarea ei va fi insa in continuare obligatorie in piete sau targuri.

Nuntile si botezurile vor putea fi organizate incepand cu 1 iunie, insa in anumite conditii. La aceste evenimente vor putea participa cel mult 50 de persoane la interior si cel mult 70 de persoane la exterior. Daca organizatorul garanteaza ca toate persoanele sunt vaccinate, limita este ridicata.

„Avem nunti, botezuri, mese festive unde pot participa in exterior, incepand cu 1 iunie, maximum 70 de persoane. In interior - maximum 50 de persoane de la 1 iunie. De la 1 iulie numarul creste, de la 1 august numarul creste. Daca organizatorul garanteaza ca toate persoanele sunt vaccinate se renunta la restictionarea numarului de participanti”, a precizat presedintele Klaus Iohannis.

„Mai concret daca pe 15 iulie cineva vrea sa organizeze o nunta si garanteaza ca toti participantii sunt vaccinati nu se mai aplica restrictionarea la un numar de 70 de persoane”, a declarat Klaus Iohannis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii