Nunta

#machiaj #restaurant #ziua indragostitilor #tort #flori #nunta #vaze # display

Nunta in luna iubirii, de Ziua Indragostitilor

Daca te pregatesti pentru nunta in luna februarie, trebuie sa tii cont si de tematica acestei luni, dragostea. Organizatorii de astfel de evenimente sunt de parere ca din decorul nuntii nu pot sa lipseasca elemente care sa creeze o atmosfera de poveste, in ton cu Ziua Indragostitilor sau Dragobetele.

Designerii atrag atentia asupra exagerarilor. Ei spun ca tematica iubirii trebuie doar sugerata, iar petalele de trandafiri, baloanele sau alte decoratiuni ostentative pot fi inlocuite cu altele mai subtile, dar la fel de romantice.

Surprinde-ti invitatii cu un decor inedit

Fa-le fotografii invitatilor care ajung la petrecere si afiseaza-le pe peretele din spatele mesei de prezidiu. Daca display-ul va fi in forma de inima, vei castiga pe doua planuri: atmosfera romantica si sentimentul oaspetilor ca sunt cu adevarat implicati in eveniment.



De asemenea, restaurantul pe care il alegeti trebuie sa aiba un decor care sa emane eleganta si care totodata sa ofere un cadru cat mai intim.

Pentru decorarea meselor, foloseste in locul vazelor suporturi de fier forjat si alege flori care te duc cu gandul la iubire, precum orhideele, margaretele sau crizantemele. Nu uita sa incluzi intre acestea si trandafirii rosii, care simbolizeaza pasiunea. Fa buchete mari de flori si circulare, pentru a iesi in evidenta, deoarece florile exprima emotie si sensibiltate.




Poarta un accesoriu de culoare rosie

Chiar si tinuta mirilor se poate adapta tematicii iubirii. Prinde-ti parul intr-un coc diafan si seducator, care sa sugereze romantism si accesorizeaza coafura cu un trandafir natural rosu, culoarea iubirii. Iti poti completa, de asemenea, tinuta cu un buchet de trandafiri rosii.



Machiajul poate include si el o nota de romantism. Make-up artistii recomanda un machiaj simplu, natural si seducator. Foloseste farduri de ochi in culorile iubirii, precum rosu, roz, violet sau auriu.

Mirele isi poate accesoriza costumul cu un papion sau o batista rosie.

Alege un tort in ton cu evenimentul

Decorul tortului de nunta va atrage toate privirile daca va iesi din tipar. Foloseste decoratiunile in forma de inima, din martipan si completeaza-l cu niste briose cu decor asemanator.

Sesiune foto intr-un cadru romantic

Fa o sesiune foto chiar in locul in care v-ati cunoscut sau alege un peisaj romantic, precum o plimbare cu barca pe un lac.

Cocarde dintr-o panglica rosie pentru domnisoarele de onoare

Domnisoarele de onoare trebuie sa intre si ele in atmosfera romantica. Fa-le cocarde din flori naturale, prinse pe o panglica rosie.

Sursa foto: ghidulmiresei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii