Nunta

#oglinda #farduri #nunta #dresuri #rochie de mireasa #kit mireasa #clutch mireasa

Kitul de supravietuire al miresei. Ce nu trebuie sa iti lipseasca in ziua nuntii

Oricat de cerebrala te consideri, in ziua nuntii,tot ai sanse mari sa te pierzi cu firea. Fie ca emotiile te vor coplesi, fie ca agitatia din jur iti va da reale batai de cap, fii pregatita sa treci cu bine peste toate incercarile. Iata ce nu ar trebui sa iti lipseasca din poseta in aceasta zi importanta.
 

Servetele

Tine la indemana un pachet de servetele. Ar fi riscant sa iti dea lacrimile in timpul cununiei si sa iti strici machiajul chiar acum.

Oglinda

Cu o oglinda compacta in poseta nu vei fi nevoita sa fugi mai mereu pana la baie pentru a-ti verifica machiajul si sa pierzi, astfel, primul dans!

Trusa de farduri

Pentru mici retusuri, e bine sa ai la tine si o trusa cu farduri. Un anticearcan, un ruj de buze si un rimel sunt binevenite pentru a reimprospata din cand in cand machiajul.

Plasturi

Poate ca e ultimul lucru la care te-ai fi gandit, insa dupa ore intregi de stat pe tocuri intr-o pereche de pantofi pe care nu ai mai incaltat-o pana acum e  posibil sa te trezesti cu basici la picioare. De aceea, e bine sa ai la indemana cativa plasturi.

Agrafe

Pune in poseta si doua-trei agrafe, in caz ca dupa atata dans coafura nu mai rezista si trebuie fixata din nou cu grija.

Deodorant

Pentru ca nu vrei sa iti faci griji cu privire la transpiratie, cel mai bine ar fi sa ai la indemana un mini roll-on pentru a contracara efectele orelor intregi de agitatie si de emotii.

Ace de siguranta

Oricat suna de ciudat, nici nu iti dai seama cat de util s-ar putea dovedi la un moment dat un ac de siguranta. Doamne fereste sa se rupa chiar rochia de mireasa, dar nu e mai bine sa fii pregatita pentru orice eventualitate?

Calmante

Chiar daca nu esti o persoana care se pierde usor cu firea, o migrena ti-ar putea da mari batai de cap. De aceea, e bine sa ai prin preajma un analgezic care sa iti redea rapid pofta de distractie.

Dresuri

Evident ca, dupa cate obiecte trebuie sa ai la indemana, inseamna sa iei cu tine o valiza. E clar ca nu trebuie sa stea toate inghesuite in clutch-ul pe care il iei cu tine la altar, dar cel putin in geanta mamei e bine sa fie de toate, si printre ele si o pereche de dresuri de rezerva. Asta ca sa nu trimiti cavalerii de onoare la miezul noptii in cautarea unui magazin nonstop de unde sa iti cumpere o pereche de ciorapi din matase.

Sursa foto: lovellabridal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare