Nunta

#Ivory Romania # reduceri rochii mireasa #reduceri rochii #rochii mireasa

Ivory Romania iti ofera in luna iulie 20% reducere la rochiile White&Ivory!

Rochia alba inspira puritate, delicatete si romantism. Indiferent de eveniment, vei fi in centrul atentiei, albul fiind mereu asociat cu frumusetea absoluta.

Rochia alba scurta este cu precadere destinata mireselor pentru cununia civila. Ele prefera o tinuta diafana, accentul fiind pus pe simplitate si naturalete. Un strop de stralucire este dat de cateva aplicatii fine, precum un insert de dantela sau cristale.

O preferinta din ce in ce mai mare pentru rochiile albe scurte o au domnisoarele care isi sarbatoresc majoratul, alegand creatii baby doll, cu aplicatii din dantela sau fulgi si cu un strop de culoare, tinute cu adevarat incantatoare.

Banchetele sunt evenimentele unde domnisoarele isi etaleaza tinutele provocatoare. Nimic nu este mai atragator decat o rochie mulata din dantela sau garnisita cu aplicatii stralucitoare.

Rochia alba lunga este una dintre cele mai cautate tinute pentru o viitoare mireasa. O nunta ca in basme se indreapta catre o rochie princess, invaluita in romantism si cu aplicatii florale romantice. Miresele cu personalitate puternica isi aleg fara doar si poate rochii sirena, ce abunda in senzulitate si eleganta desavarsita. Pentru cele care adora minimalismul, sunt rochiile fluide, pline de simplitate si frumusete delicata.

Insa nu numai miresele au voie sa poarte rochii albe. In functie de eveniment, se poate opta pentru rochii albe, accesorizate cu lanturi sau cascada de volanase, completate cu paiete sau aplicatii florale supradimensionate.

Ivory Romania iti ofera in luna iulie 20% reducere la toate rochiile White&Ivory Collection.

Perioada promotie: 1-31 iulie 2015

Promotia este valabila pentru rochiile white&ivory, disponibile in magazin!

Rochiile apartin designerilor de rochii de seara Faviana New York, Jovani New York, La Femme Fashion Los Angeles, Shail K Los Angeles, Sherri Hill Atlanta, Tarik Ediz Istanbul.

 

Ivory Romania
Bucuresti-Lascar Catargiu nr. 3, sector 1, rond Piata Romana
Telefon: +40755.743.002
E-mail: office@ivoryromania.ro
Facebook: IVORY ROMANIA

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului