Nunta

#alegere accesorii #costum mire #costum nunta # accesorii mire #nunta #accesorii

Implica-te in organizarea nuntii! Alege accesoriile potrivite!

Ne face place sa vedem cum mirii se implica in organizarea nuntii, mai ales cand acestia se implica mai mult decat in alegerea formatiei sau a playlist-ului pentru petrecere. Asadar, mirilor, suntem siguri ca nu vreti sa fiti eclipsati de viitoarele sotii la una dintre cele mai importante zile din viata voastra iar solutia este sa va accesorizati corespunzator. Moda pentru barbati nu a fost nicicand atat de diversificata, acum putand sa isi personalizeze look-ul prin nenumarate accesorii.

Sosetele pot avea un impact major daca stii sa alegi materialul si culoarea potrivita. Desi sunt acoperite de pantaloni si pantofi in cea mai mare parte a timpului, sosetele pot atrage multe priviri si pot aduce originalitate unei tinute formale. Fii inventiv si lasa-ti imaginatia sa lucreze.

Papioanele sunt din ce in ce mai populare, multi barbati alegandu-le in favoarea unei cravate obisnuite. O alta varianta ar putea fi cravatele identice pentru cavalerii de onoare, care sa aiba legatura cu tema nuntii. Gandeste-te cum ar arata toti cavalerii de onoare cu cravate cu buline, mai ales ca sunt in trend vara aceasta. Bulinele ar aduce, din nou, o nota informala nuntii, mai ales daca participantii la nunta sunt persoane foarte tinere si cu simtul umorului.

O alta metoda de a te simti bine in pielea ta si de a atrage privirile celorlalti este accesorizarea cu bijuterii. De la inele la celebrul cercel in ureche, decizia este doar a ta. Iti poti alege materialul, daca sa fie cu pietre pretioase sau nu dar mai ales… sa fie pe masura importantei tale.

Butonii nu ies nici din discutie, ei fiind foarte usor de personalizat in functie de tema nuntii tale sau chiar in functie de personalitatea ta. Acestia vor fi un cadou minunat pentru partener si o intarire a declaratiei “voi fi cu tine pe vecie”.

Nu vrei sa fii ultimul care ajunge la nunta ta, nu? Pentru asta vei avea nevoie de un accesoriu care nu da gres niciodata: un ceas de buzunar. Este un obiect despre care iti vei aminti mereu cu drag si te va duce cu gandul la ziua nuntii tale, pe langa faptul ca este un cadou potrivit pentru mire. Magazinele de antichitati comercializeaza numeroase modele de acest tip de ceas dar daca esti mai comod poti apela la site-uri de bijuterii/ceasuri autentice, modele noi dar cu design clasic, de culori diverse. Preturile acestora pot incepe de la cativa zeci de lei la cateva mii, deci exista modele pentru toate gusturile si buzunarele. In cazul nuntilor somptuoase, un ceas de buzunar elegant, poate chiar dintr-un material pretios, poate fi de mare efect.

Braurile nu sunt indragite de toti si nu se potrivesc oricarei tinute. Sunt purtate de obicei cu sacou pentru a fi puse in valoare, altfel devenind destul de neatractive. Vin in culori si materiale diferite si reprezinta o alegere pentru cei care sunt mai curajosi.

Daca nu este brau, este curea! O asortam cu pantofii sau nu?! Da, este indicat sa o asortam cu pantofii insa daca culoarea curelei nu poate fi deloc pusa alaturi de costumul purtat la nunta atunci este de asteptat sa alegi o curea simpla, cu o culoare neutra.

Bretelele, asortate la un costum elegant, pot intregi tinuta prin elementul vechi introdus tinutei formale, dand o nota retro, pe scurt, lasa impresia ca esti la current cu toate noutatile din moda.

Mireasa este coplesita de emotii si deja vede rosu in fata ochilor pentru ca isi imagineaza cum i se scurge machiajul… niciun barbat nu vrea sa aiba de-a face cu furia mireselor asadar acesta va avea la el o batista dintr-un material fin si cu o culoare ce se va asorta cu tinuta lui si a miresei, doar pentru acele cazuri in care este neaparata nevoie de o batista dar si pentru cazurile in care va vrea sa para ca a fost extrem de atent in alegerea tinutei lui. Batistele pot fi si ele personalizate, dupa gustul fiecaruia.

Ultimele insa nu cele din urma, vestele! Da, de obicei se poarta vesta de culoare alba sau neagra insa acestea sunt foarte formale. Pentru o pata de culoare nu ar fi rau ca la un costum negru sa alegi o vesta intr-o culoare vie, mai deschisa. Opteaza pentru varianta de vesta cu spatele intreg, te va avantaja mai mult.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare