Nunta

#nunta argint #idei cadouri nunta argint #idei cadouri nunta #idei cadouri

Idei de cadouri nunta de argint

Nasterea unui copil, celebrarea botezului, celebrarea casatoriei la un an, doi, zece sau chiar la nunta de argint. La toate e nevoie de idei de cadouri. Idei de cadouri nunta de argint sunt in general mai putine, pentru ca e greu sa oferi ceva unui cuplu care a avut la dispozitie 25 de ani pentru a-si construi viitorul.

Doar un cadou simbolic ii mai poate impresiona.

in fiecare moment important din viata noastra oferim sau primim cadouri. Cadouri care pot fi materiale sau simbolice. Deopotriva ne sunt pe plac. Cele materiale, pentru ca toti avem nevoie de diferite lucruri. Cele simbolice, pentru ca si peste ani ne aduc aminte de momentele speciale in care le-am primit.

Cadouri de suflet pentru momente de neuitat

Cand esti invitat la o nunta de argint trebuie sa ai mare grija ce relatie de rudenie ai cu acel cuplu si ce cadouri nunta de argint s-ar potrivi. Exista foarte multe variante, dar numai unele sunt cu adevarat de suflet.

Nu vrei sa le cumperi ceva ce au deja sau ceva ce nu le va aduce nicio bucurie.

Daca gradul de rudenie nu isi permite sau relatia voastra nu este destul de apropiata, nu iti poti permite sa le cumperi un cadou mult prea intim.

Dupa 25 de ani de casatorie, orice cuplu a mai primit diverse cadouri tipice precum set de lenjerie de pat sau cescute de cafea, cel putin o data.

Vrei sa oferi un cadou inedit. Genul de cadou care sa ii faca sa isi aminteasca de tine cu drag si peste ani. Vrei sa imortalizezi momentul special intr-un cadou.Vrei sa-l faci sa dureze. Pentru ca acum ai ocazia de a face cuplul sa-si reaminteasca emotia nuntii de argint peste ani, doar privind cadoul tau.

Idei inedite de cadouri nunta de argint in functie de tipul relatiei pe care o ai cu sarbatoritii

Cadou de la copii pentru parinti

Cat de greu este sa-ti impresionezi parintii? Pentru ei, tu esti cel mai de pret cadou si ei mereu subliniaza acest lucru. De cate ori le oferi ceva in dar, parintii nu contenesc in a-ti spune ca tu esti singurul lor cadou de nepretuit. Cu toate astea, vrei ca momentul nuntii de argint sa nu ramana nemarcat.

Iata doua sugestii cu care nu vei da gres!

 

 

Set sfesnice argintate


Acestea vor marca de fiecare data momentele importante din viata voastra, prin flacara lumanarilor aprinse in ele. La masa de Craciun, de Paste, la zilele de nastere sau la orice masa la care se va strange toata familia, sfesnicele de argint vor trona mandre, in centrul mesei. Asta va va aminti tuturor de momentul in care a fost sarbatorita nunta de argint. Momentul in care sfesnicele de argint au fost cel mai frumos cadou pentru celebrarea a 25 de ani de casnicie.

Rama foto argintata

O rama foto in care pui o poza cu voi, cu familia voastra, devine de o valoare incomesurabila. Aceasta va iesi in evidenta ori de cate ori cate un musafir le va calca pragul parintilor tai. Iar ei vor spune cu mandrie povestea ramei foto fiecarui invitat.

Cadou de la prieteni/colegi de birou

 

Bar glob pamantesc

Acesta este un cadou nunta de argint pentru prietenii cu care stai weekendurile la o bere rece sau un sprit. Le va placea sa-l aiba in casa si-l vor folosi de fiecare data cand voi sau alti prieteni vor veni in vizita. Cadoul pentru nunta de argint bar glob pamantesc poate fi folosit in scop decorativ, dar e si un cadou practic.

Avand un asemenea obiect in living, posesorului ii va fi confirmata pozitia in societate, globul pamantesc fiind un obiect folosit in educatie.

Cadou de la nasi pentru fini la aniversarea nuntii de argint

 

Un ceas de birou/perete

Relatia nasi-fini este una ce nu poate fi erodata odata cu trecerea timpului. Un ceas de birou sau de perete este cadoul cel mai sugestiv pentru a intari aceasta afirmatie. Oricat de des sau de rar va vedeti, ceasul si ticaitul acestuia va pastra vie amintirea. Sunteti unii pentru ceilalti pentru o viata si asta nu se va schimba cu nimic.

Ceasul reprezinta un cadou cu o simbolistica puternica. El nu iti da voie sa uiti. Ticaie intr-una ca si cum te-ar avertiza: "sunt aici, sunt aici, sunt aici". Cu fiecare ticait si ei isi vor aminti de persoana de la care au primit acest ceas.

 

Un cos de picnic

Cosul de picnic te invita parca la dupa-amiezi insorite, la umbra unui copac, tolanit pe iarba, alaturi de cei mai apropiati prieteni: finii/nasii.

Ideea oferirii de cadouri pentru nunta de argint se bazeaza in principal pe cadouri simbolistice.

Cu ajutorul acestora, transformi orice aniversare intr-un moment de neuitat. intr-un moment care dureaza. La fiecare aniversare creezi, practic, momente care dureaza, oferind cadouri care raman adanc intiparite in sufletul celui care le primeste.

Ce cadouri nu ai voie sa oferi niciodata?

Exista anumite cadouri pe care este bine sa le oferim daca nu avem o relatie apropiata cu persoanele pentru care le cumparam. Nu poti oferi obiecte vestimentare unei persoane care nu iti este sufiecient de apropiata incat sa-i stii masura hainelor sau incaltarilor. Superstitiosii tind sa spuna ca atunci cand iubitul/iubita iti ofera cadou papuci de casa sau orice incaltaminte inseamna ca urmeaza sa se desparta de tine. Adica "sa iti dea papucii".

Nu poti oferi obiecte prea intime, cum ar fi pijamale sau lenjerie intima, decat iubitului sau iubitei, sotului sau sotiei.

Niciodata nu trebuie sa oferi produse de igiena personala. Daca nimeresti un suparacios, este posibil sa creada ca ii sugerezi ca nu este suficient de ingrijit.

Pentru a fi sigur ca nu superi pe nimeni de preferat este sa ramai intr-o nota simbolistica si sa oferi doar cadouri de suflet. Cadouri neconsumabile/neperisabile. Cadouri care pot fi utilizate fara sa se consume sau fara sa faci nota discordanta cu tipul de relatie pe care il ai cu persoana in cauza.

Nu uita ca nu exista scuze potrivite sa te scoata din penibilul unei situatii atunci cand cineva desface un cadou care poate transmite un mesaj gresit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului